40+5 återkontroll

Graviditet

Igår så hade det inte hänt så mycket mer efter det att vattnet gått så jag skjutsade Robin så han kunde hämta sin nya bil på bilfirman, en -18 Toyota CHR Hybrid. Sen skulle vi hälsa på Robins bror på jobbet men det visade sig att han satt i intervjuer hela dagen så vi åkte till Babyproffsen istället för jag skulle köpa napphållare.
Jag hittade tyvärr ingen fin napphållare men Robin hittade en nyckelring i samma färg som bilen så det slutade med att han shoppade i stället för mig. Sedan åkte vi för att köpa lite mat innan vi åkte hem igen.
Vi åt middag och sen kl 19 var det dags för återkontroll. Mitt när jag låg där så kom det värre värkar än förut ca var 10/12 minut så vi blev hemskickade igen, vilket jag misstänkte.
Senare under kvällen så kom det värkar ca var 10 minut eller så fort jag vände mig. Fortfarande för oberäkneliga för att göra något men jag kan lova att jag ej har sovit så mycket inatt.
Hoppas jag slipper skriva en 40+6 utan att jag kan berätta om en bebis i nästa inlägg.  Vi ska i alla fall in på kontroll kl 16 om det inte händer något mer.

Gillar

Kommentarer