what have I been up to?

Hallå hej. Hoppas allt är fint med er och att ni kommer ihåg mig. Haha! Livet här rullar på men lite snabbt så därav gles uppdatering. Tänkte iallafall passa på nu när jag gar några minuter över och Nicke är och köper frukost (eller brunch kanske jag får kalla det nu när klockan är över 12...) så får ni se några bilder jag hittade i min mobil från den senaste tiden. Så förutom jobb och plugg så kan ni se lite av vad jag har haft för mig iallafall! :)

Över kan ni se en av de gosigaste tröjorna jag har. Fann den i förra veckan, från Vila. Alldeles för stora ärmar och ganska så oversized men jag gillar den så mycket!

Fick besök av Elin (Nickes syster) och Edvin förra helgen så passade på att köpa nya blommor. SÅ fina och överlevde iallafall under hela kvällen då de var här... nu är de long gone dock. // Fick även lite inspiration till vad för gröna växter vi vill ha när vi besökte Palmhuset! ;)

Har även äntligen fått träffa Frida och Linda igen. Maten till vänster är dock från en lunch med Linda för ett tag sedan för att fira att hon kom in på sitt program på högskolan. SÅ himla grym är hon! Jag, Frida och Linda var dock på Tacos och Tequila och då jag alltid väljer fel mat så tog jag en likadan rätt som Frida, en vegetarisk tacos som verkligen var så god! En supermysig kväll som avslutades på bio och fifthy shades darker. Jag var inget stort fan av första filmen men blev så positivt överraskad att denna faktiskt var riktigt bra!

Tycker det är så mysgt att ha vänner som man känt sen man var typ fem. Så roligt att kunna gå tillbaka alla år och prata om vad man gjorde, hur man var och gamla minnen från skoltiden. På tal om skoltiden så tycker jag att bilden över sammanfattar den ganska bra. Haha! // Har även tagit tag i matlagningen. Nicke är ju redan duktig men jag kämpar på och jag tycker att det går bra ändå!

Firat alla hjärtans dag i tisdags efter jobb. Man borde avsluta fler kvällar med kex och ost och jordgubbar. Mums! I söndags fick vi också firat att Nicke fyllt 25 med hela hans släkt och även min, vilket får två tummar upp!

Kändes verkligen som att våren kikade förbi i veckan här i Göteborg. Fick hem en perfekt jacka till just våren från Ivyrevel i någon typ av mockaliknande materal, vilket jag älskar och en ljusrosa färg som passar mina sneakers så nu kan jag matcha dem tillsamamns hela våren! ✌

Gårdagen var fylld av jobb för både mig och Nicke och blev så överraskad på kvällen när Nicke kom från flygplatsen med denna doft. Han reser en del i sitt jobb och i början av året fick jag en box med mini-parfymer med bland annat denna doft, vilken tog slut i förra veckan vilket Nicke hade snappat upp och hade då köpt med sig en större version av den! Sen avslutades gårkvällen med senaste avsnittet av Suits som dragit igång igen. Vi har även gjort som resten av Sverige och sträckkollat Skam, eller hitills endast de två första säsongerna och ja, vi är fast och ja, vi pratar nu norska 50% av tiden.

Gillar

Kommentarer