elvirallblogg@hotmail.se

Fick hem mitt nya mjukisset. Har varit på jakt efter ett matchande set och hittade detta på Asos i min favoritfärg. Tummen upp för det! // Vi har nu också köpt vår första matta och som jag nämnt så har jag varit lite sugen på gult så säg hej till vår nya gula matta! Jag gillar den verkligen, måste bara få in lite andra gula småsaker i lägenheten också!

Har firat Nicke som fyllde 25! Blev en väldigt mysig dag, väcktes med lite skönsång och paket och sen firades det lite mer när han kom hem från jobbet med fler paket, middag och semlor! // Har strosat runt i Göteborg en hel del, vi var förbi Haga häromdagen och kikade in på denna supermysiga lilla chokladbutiken. Hur söt?!

Jag har kunnat ta bilen till jobbet, vilket kändes så himla roligt! // Fikat med vänner. Alltid lika mysigt och känns så himlans härligt att kunna börja prata om vår och sommarplaner!

Hämtat upp bror och hans vänner på flygplatsen. Han kom hem i knappt 12 timmar innan han åkte vidare dock men alltid lika roligt när han är hemma! // Och här och häpna, varit på bibloteket. Har nämligen börjat plugga företagsekonomi denna termin, dock bara på 50% då jag vill jobba samtiidgt men kände att jag måste testa på ämnet om det skulle vara så att jag vill plugga det elelr något liknande till hösten. Känns ovant att plugga dock och var ganska mycket svårare än jag hade föreställt mig, men hade första provet igår vilket gick bra så det var så skönt! Ska bli spännande att se vad jag tycker om ämnet samt hela plugg/skoldelen igen!

Har inte hunnit ta så mycket bilder den senaste veckan så därav blev inte inlägget så långt. Försöker komma in och tänka ut ett fungerande schema, när jag ska plugga, jobba samt hinna med instagram och allt runt om men börjar få mer grepp om allt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments