Put your coat on

Här kommer lite vårinspiration såhär i mitten av december, haha! Men jag fick hem denna trenchcoat från Ivyrevel i förra veckan och jag ville verkligen visa den i en outfit redan nu då jag fullkomligt förälskat mig i denna kappa!

Hela förra våren var jag på jakt efter den perfekta beiga trenchcoaten. Under våren och hösten så använder jag det näst intill varje dag så denna var ett självklart val för mig när jag såg den på deras hemsida! Den är i ett ljust mockaliknande material vilket gör att den faller så otroligt fint!

Jag har storlek 32 och det hör inte till det vanliga att jag inte behöver lägga upp en kappa (inklusive många andra plagg...😏) med mina ynka 155 cm men jag gillar längden på denna så mycket, vill gärna ha dem lite längre men ändå inte för långa så denna är perfekt! Så ja, här kan ni se ett av mina nya favoritplagg i garderoben och jag ser så mycket fram emot att kunna använda den mer när våren kommer! Och hörni, är ni på jakt efter precis en sån här kappa eller vill ha en julklänning eller kanske en ny mysig tröja, kika in på ivyrevel där ni just nu får 15% rabatt om ni anger koden ELVIRA15 vid köp fram till den 31/12!

  • Outfits

Gillar

Kommentarer

E & R,
Så himla snygg och wow vilken fin blogg!!
emmaronjas.for.me
elvirall
elvirall,
Åh tusen tack! 😃
nouw.com/elvirall
Johan,
Snygg outfit.
finest.se/soulful
elvirall
elvirall,
Ellaalm
Ellaalm,
Älskar redan denna bloggen efter mindre än 1min👏🏼
nouw.com/ellaalm
elvirall
elvirall,
Åh va glad jag blir, tack snälla! 😃
nouw.com/elvirall
nicolemarie
nicolemarie,
BEAUTIFUL photos! What editing program do you use for these??
nouw.com/nicolemarie
elvirall
elvirall,
Thanks! 😃 I didn't edit these pictures but all the other photos I edit myself in ipiccy.com! 😃
nouw.com/elvirall