elvirallblogg@hotmail.se

Ett av mina favoritställen på denna jord är Hawaii. Det är så otroligt vackert! Jag har aldrig träffat vänligare människor och hela atmosfären är så trivsam och mysig! Vi var där för några år sedan när vi gjorde en usa-tripp mellan New York-Hawaii och Kalifornien. Vi hyrde ett stort hus, besökte Pearl Harbor, träffade på stora sköldpaddor varje dag, surfade och såg helt fantastiska solnedgångarna. Det var helt amazing! 

Vi hyrde ett jättefint hus precis vid stranden. Så bra läge och jag älskar när vi hyr hus, allt känns så mycket mer "verkligt" då. Som att man faktiskt bor där lite. Där pilen pekar är huset!

I huset fann vi en bodyboard. Alltså en som man ligger ner på när surfar. Den användes en hel del, över kan ni se min bror som troligvtis använde den allra mest!

Vi surfade även på riktiga surfingbrädor vilket är något av det häftigaste och roligaste jag gjort. En sån häftig känsla när man lyckades ställa sig upp. Här lär vår instruktör oss grunderna. 

 

 

Vi hyrde även kanoter en av dagarna och paddlade ut till en liten ö. Jag och mamma paddlade och det blåste som sjutton, haha. Mamma började blöda på knät och vi båda freaka out lite när vi var mitt ute på havet och vi började tänka på hajar... Det gick dock bra, förutom när vi skulle köra en liten snygg inåkning upp på stranden och vi slår runt och hamnar uppochner i vattnet mitt framför alla badgäster. Plus att vi förvarade all kamerautrustning i vår kanot, av någon anledning...Haha ett riktigt roligt äventyr var det! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments