elvirallblogg@hotmail.se

 
Fick tillslut ordnat och sorterat ut lite av mitt smink igår. Har mitt smink sorterat i plathållare från Ikea som funkar jättebra, lätt att dela upp allt i olika kategorer och ha lite koll på det. Fick sorterat ut lite gammalt smink så fick lite tomma platser, produkter som jag inte använder så ofta får ligga i denna lådan och mina produkter som jag använder varje dag och mina favorit produkter ligger i min neccessär hela tiden. Enklare så om jag åker fram och tillbaka från pojkvännen att ha allt på en och samma plats.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
Såhär ser det ut i min sminkåda just nu... Ja, den håroljan som jag pratade om i ett annat inlägg hade lyckats rinna ut (inte så konstigt eftersom jag glömde stänga locket...opps) vilket resulterade i att nästan allt smink fick tvättas och torkas av. Har skjutit upp att sortera det igen men nu måste jag ta tag i det. Kommer säkert upp bilder på det imorgon. Ha en fin kväll goingar ?

Likes

Comments

 
Hej på er. Hoppas ni haft en bra dag. Jag kom precis hem och ska förhoppningsvis iväg och träffa Linda. Känner mig mycket piggare nu även fast jag inte är helt helt friskt. Något som fick mig på gott humör igår var när jag fann ett paket i brevlådan och i det hittade jag denna söta ask. En jätte söt och fin sak som ni kommer få se på fredag här i bloggen! Nu ska jag fixa iordning mig ?

Likes

Comments

 
Vet ni vad jag vill passa på att köpa nu i höst och vintern? Mysiga pyjamaser och gosiga plagg att mysa runt i inomhus. Jag har ju redan börjat med min "mys-klänning", haha, ni vet den gröna långklänningen som jag bara har när jag strosar runt hemma. Sen har jag ju min nya mjukisdress ochså, från aeropostale som är supermysig och mina söta shorts som ni kan se på bilderna över från Brandy Melville. Men det jag inte har mycket av är just fina pyjamas set, alltså söta pyjamasbyxor och tröja som passar ihop. Jättemysigt att mysa runt i en heldag hemma nu när det stormar utanför! Så det ska nu upp på min måste-ha-lista och även stora koftor och tröjor som jag kan ha inomhus till dessa shorts eller benvärmare. Cosy! Bunkrar upp så jag slipper gå ut på några månader, haha.

Likes

Comments

 
Åh va jag saknar Kalifornien. Farligt att kolla igenom bilder på datorn. Hittade hela Lindas mapp med bilder som hon tog när vi var i Santa Barbara. Åhh jag vill åka dit nununu. Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska hitta på detta året, om jag vill göra någon större resa eller många fler små resor. Får se... Kan iallafall tänka och drömma mig tillbaka till denna resan. Fysjutton va bra jag hade det med Linda som rommate och Frida och de andra tjejorna tio minuter ifrån oss. Tjejkvällar med filmer och mys, pooler och stranden några meter från rummet, havsutsikt varje morgon, kvällspromenader till Ralphs, många skrattattacker varje dag. Förutom att bara vara i Kalifornien och vad det innebär så var helt klart det bästa att kunna hänga med min två bästa vänner varje dag. Vettesjutton vad jag hade gjort utan dem. De är verkligen grymma och jag är så glad att jag har dem, mina goingar ?

Likes

Comments

 
En inspoboost på denna regniga måndag. Hoppas ni är redo för stormen som är på ingång. Själv ligger jag nergosad  i sängen med min fjärde kopp honungste för denna dagen. Yeey. Bilderna över kommer iallafall från mina två favorit tumblr's, eller ja de enda som jag läser. HÄR och HÄR

Likes

Comments

 
Hej från sjukstugan. Hoppas ni haft en fin söndag. Jag har intagit soffläge hela dagen men med en massa serier, go pojkvän och regn smattrande mot fönstret så har det varit lite mysigt ändå. Hoppas på att det går åt rätt håll. Nu blir det snart middag här. Tänkte lägga upp ett inlägg med de lite större bloggarna som jag läser lite senare idag, tycker själv att det är roligt att få lite tips och se vad andra läser för bloggar. Alltid kul att hitta lite nytt så kika in då ?

Likes

Comments

 
Jag är helt såld på skjortor nu i höst och vinter som jag nämnt förut några gånger, hehe. Speciellt klassiska blåa och även mörkgröna. Så snyggt till svarta byxor och höga svarta stövlar. Den blåa skjortan i mitten köpte jag i New York, har inte använt den ännu dock då jag måste hitta ett par jeans i samma ljusa blåa färg att matcha med. När jag hittat ett par kommer det såklart upp outfitbilder på det! ?

Likes

Comments