elvirallblogg@hotmail.se

Har intagit söndagsmode, ni vet "slappa i sängen när man egentligen borde påbörja alla de där läxorna som man har till veckan som kommer men istället occuperar man soffan/sängen och tänker på hur synd det är om en själv då helgen gick alldeles för fort och man har en lååång skolvecka framför sig"...Haha!

Men även fast det i veckan väntas mycket plugg så kommer det bli en toppen vecka! Och kolla in vädret, jisses helt galet vad lite sol och värme kan göra med en! Våren är påväg vilket betyder inspiration, och då täker jag inte bara till träning och hälsa (och allt vad det nu är som man ska bli inspirerad till när våren och sommaren är påväg...rätt tråkigt enligt mig) utan det jag menar är inspiration till allt vad våren har och komma med i klädväg! Pastellfärger, croptops, chrochet, bohemiskt...


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är helt förälskad i detta nya underbara halsband! Rosett, glitter, guld och ballerinaskor=perfection!

Likes

Comments

Sockersöt lace cardigan från Free People

In och kolla på Free people hemsidan om du inte redan gjort det, så otroligt vackra kläder! www.freepeople.com

Likes

Comments

Hemkommen från en galet bra resa för några dagar sedan. Har varit så otroligt jetlaggad, somnat på helt udda tider så det har varit ganska svårt att få ihop skolan, plugget och sömnen..haha..men nu efter helgen borde jag vara tillbaka till mitt vanliga jag! Har catchat upp med nästan alla avsnitt som jag missat på olika serier som jag följer, så nu är det väl  bara allt plugg som ska catchas upp med ochså... Men först fredag! :)
Likes

Comments
Skyskrapor, shopping, trevliga gubbar på public market center som försöker snacka svenska, hamburgare på hardrock, amerikanska hotel, stora sängar, det första starbucks cafet.. Seattle levererar!

Likes

Comments

Kramat bror min hejdå(bara halva tiden kvar nu!) och nu väntar en bilresa tilbaka till Seattle i denna bjässen! Älskar roadtrips! Så mysigt att åka igenom alla olika små byar och städer, allt ifrån små cowoy byar till stora städer med skylines!Likes

Comments

Största vurpan står jag för! På något sätt lyckades halva skidan skära ner sig i snön...meen alla ben klarade sig så än så länge är jag hel! Förhoppningsvis fortsätter det så haha! ;PLikes

Comments

Såhär myser jag runt just nu på hotellrummet efter en heldag i backen!Ikväll väntar resturang och sen packning. Imorgon åker vi tillbaka till Usa och sedan vidare till Sverige... definitivt inte redo för det ännu!Men det är inte förens om några dagar, först några till resturangbesök, hamburgare, coca cola flaskor och shopping!

Likes

Comments

Älskar hur USA och Kanada går all out för alla hjärtans dag. Stora delar av affärerna här är fulla med hjärtformade chokladaskar, kort och gosedjur med söta meddelande. Så mysigt! Det enda som saknas är pojkvännen såklar, han som jag borde spendera hela kärleksdagen med. Men den kommer firas när jag kommer hem, lite senare men vad gör det? Kärlekens dag kan man väl egentligen fira varje dag!


Likes

Comments