6 different items and where they're from

Denna stickade tröja fann jag på bershka i Paris för några år sedan. Alldeles för stor men så himla gosig! // Detta är troligen det plagg jag fått mest frågor om, fann den faktiskt på H&M för några år sedan. Dock har jag ändrat ryggen som gick ända upp från början. Djupa ryggar kan ni ofta se på min instagram, det är något som jag ofta själv gör då jag inte hittar så många plagg med det ute i butikerna. // Samma sak med denna topp, från H&M som jag sedan ändrat ryggen på!

Detta är en supersöt klänning som jag tror att jag köpte när vi var i Florida andra gången, vilket också det var för några år sedan. Fann den i en liten butik intill stranden! // Denna är faktiskt från Vila, ni som hängde med i somras såg denna klänning i sin helhet. Var dock vit från början innan jag färgade den ljusblå samt att jag gjorde den till en off the shoulder med hjälp av ett resårband. // Denna tröja har många frågat om och jag önskade att jag kunde ge er ett bättre svar än att det är en tröja som min mamma hade när hon var ung, som jag fick och gjorde om så att även den fick en djup rygg.

Åh vad jag kände att jag inte kunde ge er några bra svar på var ni kan hitta dessa i butik, för det första så gör jag om en hel del av mina plagg samt att många av de plagg som kommer upp på instagram är köpta för flera år sedan då det oftast är de lite äldre plaggen som jag gör om eftersom jag ändå inte använder dem så som de såg ut innan. Men ville ändå ge svar till er som frågat om dem! Och kanske får några av er lite inspiration till att göra om plagg ni redan har, sy om en klänning så att den får en djup rygg eller gör den till en off the shoulder. Lättaste är ju att färga om ett ljust plagg, bara det kan göra mycket! <3

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229