3 måsten till lägenheten

Lägenheten börjar sakta men säkert ta form. Möblerna är uppe så nu är det mest de lite mindre delarna som är kvar och som verkligen kommer sätta stilen på lägenheten. Under kan ni se de tre kategorierna som står näst på tur för oss! :)

Textiler. Kan vara något av det viktigaste, enligt mig. Det gör så mycket i ett hem och kan verkligen ge det där lilla extra! Jag gillar ju färg och vi har just nu mycket vitt och grått så det är nu dags att ändra på det! Vet inte vilken färg vi är ute efter riktigt... Aldrig direkt varit intresserad av gult förut men känner att det hade varit så snyggt till trägolvet och de gråa möblerna! Till och med Nicke tyckte det lät lite spännande. Vi får se. Kikar som mest efter gardiner nu, vill ha tjocka, gärna sammetsgardiner i någon ljus färg. Tror att det kommer bli så fint till de stora fönstrerna!

Belysning. Jag har alltid varit intresserad av inredning men något som jag inte lagt speciellt mycket fokus på är lampor. Jag är dock otroligt ljus-beroende, tänder ofta upp till max när jag är hemma, trivs verkligen som bäst då. Vi har spotlights i hallen och vid köket men behöver en taklampa över matbordet, sänglampor brevid sängen och så något vid soffdelen. Jag är lite sugen på att ge lägenheten en industriell känsla, dock inte för mycket så tror därför att lite coola lampor skulle kunna ge en lagom dos av det. Ska kika på det till helgen, så får fortsätta klura lite tills dess!

Gröna växter. Blommor i all ära, en bukett det är något som jag gärna alltid vill ha på soffbordet (dock gärna låtsas då vi fortfarande har en tendens att ta död på alla blommor inom en väldigt(!) kort tid... Haha) men det senaste har jag verkligen fastnat för dessa gröna växter. Eller typ träd. Buskar? Älskar känslan som en stor grön växt ger, perfekt att ha i något hörn eller vid ett av fönstrerna. Helst vill jag ju ha en palm, hur härligt hade inte det varit! ;) Men mer realistiskt och kanske även snyggare är någon typ av växt som de över. Får också bli ett projekt till helgen!

Likes

Comments

Ida
Ida,
Så bra tips!! =)devote.se/iidajohansson
elvirall
elvirall,
Tack, kul att du gillade inlägget! 😃 nouw.com/elvirall
Write a comment...
IP: 82.99.3.229