3 favorites this January

Tänkte starta med att varje månad visa upp några av mina favoriter här på bloggen. Kan vara kul att se vad som inspirerat mig under en månad och samtidigt kanske ge er några tips på nya bloggar, instagramkonton eller låtar. Så här kommer ni alltså kunna se vilket instagramkonto som jag tycker är mest inspirerande, vilka låtar som går på repeat och mina favoriter i massa andra kategorier. Även om jag funnit någon ny bloggfavorit, så har du en blogg får du gärna tipsa om den så kanske jag finner en ny favorit till nästa månad!

Favorite instagram account

Jag är smått beroende just nu av instagramkontot som drivs av Matilda Djerf. En svensk tjej som dock inte spenderar speciellt mycket tid i just Sverige. Mycket stränder, sol, palmer, bikinis, mode och bilder på henne själv. Så inspirerande och hon får mig att vilja byta Sveriges gråa väder mot klarblå himel och en kritvit strand. Hon är galet snygg också! Ni hittar henne på @mathildadjerf

Favorite songs

Tre favoriter som går på repeat på min spotify. Har faktiskt lyssnat en hel del på Peg Parneviks låtar och låten New york handles heartbreak better than you är en av mina favoriter. The chainsmokers är också en favorit, precis som hos de flesta just nu. Vilka grymma låtar de gör! Låten Closer är min favorit! Har också lyssnat mycket på JC cooper och hans September song. SÅ himla härlig och peppande för sommaren!

Favorite blog 

En blogg som jag följt löjligt mycket det senaste är Kristin Sundbergs. Inspirerande inlägg med grymt bra bilder. Ett plus är att hon bor i Kanada också, vilket jag tycker är kul då man få hänga med i någon annans vardag som inte lever i Sverige. Ni hittar hennes blogg HÄR .

Gillar

Kommentarer

jossanasplund
jossanasplund,
Härligt inlägg! Ha en fortsatt trevlig söndag! <3
nouw.com/jossanasplund
elvirall
elvirall,
Tack! 😃 Detsamma! <3
nouw.com/elvirall