Aldrig varit mycket lyckligare över att få lov, de sitter som en smäck i de skol-trötta livet. Gårdagens kväll spenderades med lagaktivitet innehållande bowling, mat och matchasnack inför dagens match. Spenderat hela dagen i Växjö och sitter nu bänkad i soffan framför mellooo. Lär gå till sängs ganska tidigt eftersom det är match imon igen men då med F19. Resten av dagen ska jag spendera med ludwig, löjligt men saknar honom efter tre dagar isär, är man fortfarande nykär efter åtta månader????

Har inga direkta planer för lovet utom att spela fotboll iprincip varje dag då, det är ju också de som stoppar för några större utflykter, lär hålla mig hemma i Falkenberg för de mesta.

Hade gott

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hejsvejs 

Måndag igen. Mycket av helgens tid spenderades med ludwig, det brukar lätt bli så eftersom att veckodagarna annars är så fullproppade av annat. Men i lördagskväll åkte jag ner mot halmstad, för att ha en myskväll med min syster. Vi kollade film samt mello och åt gott. Jag valde att sova över eftersom inga bra tåg gick hemåt, efter frukost åkte jag hemåt och tränade fotboll. För att senare träffa ludwig igen.

Oliwia har också kommit hem igen, riktigt skönt och roligt. Har saknat hennes massor, nu känns inte skolan riktigt lika meningslös igen hehe. En dag av fem avklarad, sen efter denna veckan är de bara en vecka kvar till litteee lov, satan va najs.

Hadeee gott

Likes

Comments

Tja. Har precis dunstat ner i soffan efter ett långt fotboll och fyspass, härligt avslut på dagen. Imorgon är de skola igen, börjar dagen med fotboll som följer av spanska, svenska och matte, sjukt underhållande. Är redan skoltrött efter inte många dagar efter lovet, men det är ju snart bara två veckor kvar till nästa lov, så börjar nedräkningen nu.

Vet inte om jag är inne i någon typiskt tonårsperiod eller vad det är, men jag är trött KONSTANT. Spelar ingen roll hur många timmars sömn jag fått, kampen för att komma upp på morgonen är alltid lika tuff. Och dum som jag är sover jag när jag kommer hem från skolan vilket resulterar i att jag inte kan somna i tid på kvällen. Måste bli ändring på detta så jag sover vid rätt tidpunkt.

Nu ska jag återgå till PL på tv:n, Huddersfield - Liverpool otroligt rolig match.

Likes

Comments

Hej hallå, snart är vecka fyra klar och just nu sitter jag och tar farväl av min fina vän som lämnar mig för en vecka i trysil, lär ju bli en av de tuffaste veckorna i mitt liv. Tur att man har annat att underhålla fritiden med, men ärligt kommer livet i skolan inte ens bli till hälften så roligt, snyft. Hoppas denna vecka rullar igenom lika snabbt som alla andra, full med skola, fotboll och pojkvännen.

På torsdag blir jag en tandställning rikare, på något jäkla vänster är jag lite smått taggad. Men lär väl ha tröttnat på den efter högst 24 timmar. Och där lär den sitta i minst 2 år, härligt värre.

Nu ska jag återgå in i talang videos på youtube, något av de roligaste att göra för att fördriva sin fritid.

Byebye

Likes

Comments

År 2017 har fått mig att växa som individ och som person. Jag känner mig som helt annan person sett från januari, mycket gladare, starkare och självständigare. Även om jag bundit upp mig med min pojkvän och med en massa nya vänner. Men de ger mig bara glädje och mod till att vara mig själv. Det är jag otroligt tacksam för.

Likes

Comments

Ett halvår med mitt hjärta <3

Likes

Comments

Otroligt dålig uppdatering, kanske kan man få skylla det på en proppad skola. Känns som alla lärare gaddat ihop sig och bestämt sig för att kasta alla proven på oss den sista veckan. Ska alltså klara av fem prov på sju dagar, känns orimligt för både kropp och själ. Men förhoppningvis kan man på fredag sitta med gott samvete och avnjuta en skål med chips. Eftersom matten nästa vecka känns som en easy-peasy grej. Men nu ska jag ta och sova en blund eftersom klockan slagit förbi läggdags för mig med en timme, samlar mentala och fysiska krafter för att orka sista veckan innan jul. Ack va kul.

Likes

Comments

Favorit-cafeét i falkenberg, stålboms. Druckit en varm choklad med några av tjejerna i klassen och inväntar nu den sista timmen av dagen som är privatjuridik. Har haft endast en lektion och är tröttare än någonsin. Var på tandregleringen imorse och skippade då första lektionen, sen hade vi svenska och en lång lunch-rast. Nu ska jag återgå till samtalsämnet om studenten, som de bara är typ 2 och ett halvt år till.

Likes

Comments

Söndag återigen. Halva fredagskvällen spenderades på gymmet och andea med ludwig. Vi lagade mat ihop, åt massa gotte och kolla film, en kväll helt i min smak. Vi vaknade upp tillsammans dagen efter, efter frukost återvände vi till sängen och spenderade hela eftermiddagen där. Senare drog han vidare till sin mamma och jag spenderade kvällen med mina vänner. Vi var i slöinge för att fira frida som fyllt 17 (!!!). Dagens planer är oklara, jag hade velat träffa oliwia, men de går icke. Det var så längesen vi spenderade tid bara hon och jag.

Likes

Comments

worlds bestfriend *_*

Tjafan.

Tillbaka på denna fina portal igen. Klockan är strax efter tio och jag ska snart vända mot sängen och en härlig nattssömn. Framtida vecka innebär stress. Stress varje dag. Jag, som är så dålig på framförhållning gällande mina studier, kan tyvärr inte planera mitt pluggande speciellt bra och sätter mig själv nästan alltid i skiten. Dock löser det sig alltid i slutändan. Sen efter denna asjobbiga veckan är det lov. Super-great.

Dags att sova, även om jag har sovmorgon imorgon knackar hantverkarna på dörren 7.00 imorgonbitti. Drygt.

Likes

Comments