I dag kommer det til at handle om alle it-girls favorit mærke - Ganni. Og det er udentvivl også et af mine yndlings. Altså jeg havde kun plads til så mange, og jeg kan godt fortælle at det var svært at cutte det ned, men det blev så til disse 27 fantastiske items. Det er ikke så nemt at vælge en favorit, men nr. 13 - altså denne fine top med elastik, har en speciel plads i mit hjerte og jeg tror den vil være god til sommer.

Vi kender alle den klassiske Ganni strik, men jeg har prøvet at bruge nogle af deres alternative "ikke ligeså ikoniske" striktrøjer, som jeg faktisk tit synes kan være mere charmerende. For eksempel tror jeg aldrig jeg har set nr 22 på gaden, men alligevel er det en af mine favoritter. Da jeg surfede rundt på Gannis hjemmeside faldt jeg over deres banan-perle-nøglering, til en totalt latterlig pris på 599 kr, men den er nu ret cute og jeg anede ikke de lavede nøgleringe. Det ternede blazer sæt synes jeg ser vild cool ud på modellen, men jeg er måske lige det for lav, jeg tror ikke jeg ville kune bære det, men måske min bestie Martha skulle prøve det? Kjole nr 24 er også en favorit, den er super rå med sorte/grå/pink tern, men snittet gør den mere lille pige dukke agtig, den er et bud på et mix af stilarter hvilket jeg altid synes er vildt fedt og vovet. Og så har vi perletasken, jeg har ingen ide om hvad jeg ville bruge den til, men den er altså mega cute! Og jeg har elsket den siden første gang jeg så den på catwalken. Nr 1 - altså den fineste babylyserøde blondetop havde jeg heller aldrig set før. Men jeg kunne forstille mig hvor fin den ville se ud under en slipdress, måske til en konfirmation eller et bryllup. Den kan lige give det sidste touch så outfittet bliver mere farverigt og spændende.

Jeg håber i kan lide collagen... det tog ret så lang tid at lave den i hvertfald <3<3

1 Top GANNI 2 Bukser GANNI 3 Taske GANNI 4 Strik GANNI 5 Kjole GANNI 6 Sneaks GANNI 7 Badedragt GANNI 8 Nøglering GANNI 9 Sweatshirt GANNI 10 Kjole GANNI 11 Bukser GANNI 12 Strik GANNI 13 Top GANNI 14 Hårelastik GANNI 15 Jeans GANNI 16 Strik GANNI 17 Jakke GANNI 18 Bikini GANNI 19 Strik GANNI 20 Hue GANNI 21 Blazer GANNI 22 Strik GANNI 23 Taske GANNI 24 Kjole GANNI 25 Nederdel GANNI 26 Taske GANNI 27 Flats GANNI

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I anledning af Copenhagen Fashionweek for nogen tid siden lancerede Ganni en minikollektion som en hyldest til København og dansk mode. De åbnede en pop-up shop hvor de blandt andet solgte denne kollektion, håndmalet keramik og forskellige "souvenirs" med Ganni skrevet hen over - nøgleringe, krus, net mm. Souvenir Pop-Up kaldte de konceptet, og jeg finder det ekstremt gennemført og originalt.

Specielt er jeg meget vild med tasken som er i samme print de engang havde i grønt, og deres nye rød/hvid stribede version af Ganni striktrøjen. Begge ting kan ses på det første billede. I collagen under ses nogle af kollektionens items (links under) og resten kan findes på Gannis webshop.

1 Strik GANNI 2 Taske GANNI 3 Tee GANNI 4 Bikini GANNI 5 Pung GANNI 6 Tee GANNI

Likes

Comments

Så er jeg tilbage med en masse interiør favoritter. Hvis i allerede har læst mit kæmpe Studio Arhöj post så ved i hvor stor min kærlighed til dette fine keramik er. Vaserne af Giacomo Alessi er meget anderledes og sjove, det er sådan noget der giver humor og kant. Jeg elsker Bakken fra HAY som de selv skriver er den inspireret at en kantine bakke. Ligesiden jeg så disse fine kaffekopper på Caféen Beau Marche har jeg prøvet at finde ud af hvor de kom fra. De er jo selvfølgelig fra HAY, til 49 kr stykket, ret godt synes jeg!

Bestikket fra Zara er nok ikke noget jeg selv ville købe, men jeg synes nu alligevel det er ret sjovt og anderledes fra det normale sølv. Fotografiet er en del af en serie der hedder Resting Feet som jeg synes er helt genial. Og sidst men ikke mindst har vi et smukt billede af Matisse - altid en vinder hos mig!

1 Kop ARHÖJ 2 Vaser GIACOMO ALESSI 3 Bakke HAY 4 Kaffekop HAY 5 Bestik ZARA HOME 6 Fotografi PAPER COLLECTIVE 7 Print MATISSE

Likes

Comments

Nu nærmer vi os så småt foråret. Solen kommer til syne på disse sørgelige vinterdage. Så jeg har samlet en masse farverige sommerlige items til at lysne netop disse dage op. Læbepomaden fra Glossier giver et fint rødt tint til læberne så de ser mere livlige ud, nu hvor vinteren efterhånden har røvet os for farver i kinderne og på løberne. Halskæden er en af mine favoritter i øjeblikket, den er så fin! Strikken fra Ganni er sommerlig men stadig varm nu hvor Danmark jo trods alt er Danmark. jeg håber i kunne lide det Xx

1 Strik GANNI 2 Tee LOVECHILD 1979 3 Nederdel LOVECHILD 1979 4 Skjorte NUÉ 5 Cover MADS NØRGAARD 6 Trøje NUÉ 7 Kjole GANNI 8 Halskæde JANE KØNIG 9 Tee SAKS POTTS 10 Nederdel LOVECHILD 1979 11 Sweater NUÉ 12 Top LOVECHILD 1979 13 Læbepomade GLOSSIER 14 Strik MADS NØRGAARD 15 Neglelak CHANEL

Likes

Comments

Når det kommer til keramik har Studio Arhöj altid været min favorit. Jeg har Lavet en kæmpe collage med blot nogle af min mange favoritter fra Studio Arhöj. Jeg har for et par år siden endda prøvet at genskabe deres ikoniske spøgelser, ret vellykket hvis jeg selv skal sige det. Og jeg kan med sikkerhed sige at det kommer til at vrimle med disse lækre kopper når jeg flytter hjemmefra... om lang tid. Jeg har allerede en super fin kollektion af blyantsholdere og spøgelser, men der er dog stadig et par stykker på min fødselsdags ønskeliste nu hvor der jo ikke er alt for længe til jeg fylder 16. Jeg håber i kunne lide denne collage, det tog i hvertfald sin tid at lave den haha.

1 Pink Kop ARHÖJ 2 Blå Kande ARHÖJ 3 Kobber Holder ARHÖJ 4 Plettet Spøgelse ARHÖJ 5 Lava Holder ARHÖJ 6 Grøn Kop ARHÖJ 7 Beige Kop ARHÖJ 8 Pink Figur ARHÖJ 9 Pink/Brun Holder ARHÖJ 10 Smeltende Spøgelse ARHÖJ 11 Pastel Kop ARHÖJ 12 Grøn/Pink Kop ARHÖJ 13 Grøn Kop ARHÖJ 14 Orange Spøgelse ARHÖJ 15 Lyserød Kop ARHÖJ 16 Multi Holder ARHÖJ 17 Lilla Holder ARHÖJ 18 Lyserødt Spøgelse ARHÖJ

Likes

Comments

Favoritterne far Gannis Nyhed: Global Citizen kan ses på collagen. I det hele taget er denne kollektion på alle måder genial og total sommer vibes. Solen er jo så småt begyndt at titte frem i disse dage. Så vi må godt begynde at drømme om sommerkjoler og bikinier - selvom det dog ikke er tid helt endnu. Og så har jeg forresten fået vinterferie i dag! Det er godt nok rart.

Hovedfarverne i denne kollektion er som man godt kan fornemme himmelblå og orange. Og så har Ganni også lavet en masse splinternye prints vi aldrig har set før. Som for eksempel tulipan printet. Ganni har faktisk lavet utrolig mange nye items her på det sidste, jeg kan slet ikke finde ud af med mig selv hvilke jeg bedst kan lide, så der kommer nok nogle forskellige post omkring dette.

1 Kjole GANNI 2 Skjorte GANNI 3 Nederdel GANNI 4 Kjole GANNI 5 Bukser GANNI 6 Sweatshirt GANNI 7 Bikini GANNI 8 Tee GANNI 9 Nederdel GANNI 10 Kjole GANNI 11 Bikini GANNI

Likes

Comments

@Trineswardrobe

@Uncle_jezzy

En masse fine hårklemmer. Især den gule er skøn.

Dette billede er totalt genialt. Og så er det intet mindre end Stranger Things stjernen Joe Keerys instagram det er taget fra. Det er fandme også et grineren profilnavn!!

@Trineswardrobe

@Hannamw

Den absolut fineste badedragt til dato. Den må jeg købe til sommer! Og også det fineste sommer billede. Årh jeg kunne godt bruge en tur til Thailand lige nu.

Jeg elsker dette billede. Cardiganen, øreringen og hårklemmen passer alt sammen så godt sammen.

@Lovechild1979

@Annabelrosendahl

Et dejligt sommerbillede fra Lovechild 1979.

Jeg elsker Gannis nye perletaske i samme stil som badedragten på forrige billede! Og vasen med knopper i pink er også et hit!

@Asianaquarius

@Oliolipokebar

Igen ingen hemmelighed at jeg er vild med Glossiers Balm Dotcom. Jeg synes det ser så fint ud her hvor de alle er samlet. Jeg mangler dog et par stykker :( indtil videre har jeg Rose og Birthday.

OliOli Pokebar er en nyåbnet cafe(?) på Gammel Kongevej. Deres salater i hawaiianskXSkandinaviskXAsiatisk stil ser ualmindeligt lækre ud, og Martha og jeg har allerede aftalt at de skal afprøves inden for den nærmeste fremtid!

@Mariejedig

@Molamps

Jeg er efterhånden blevet ret glad for massivt og anderledes glas og keramik. Jeg synes denne kande i den fineste lyserøde nuance fra HAY er sååå skøn, den gad jeg godt eje!

Disse lamper fra Mo Lamps er virkelig fine og specielle. Jeg har gået og kigget på dem længe og er blevet enig med mig selv om at denne er min yndlings. Prisen er dog lidt ude af min klasse, så lige nu er det kun en drøm at kunne have den stående på værelset.

@9gag

@Julienielsdotterjewellery

​Denne kat er fandme det sødeste jeg længe har set!

De smukkeste blomster og farver og smykker hos Julie Nielsdotter Jewellery

@Trineskjoeth

@Leandramcohen

Fedt kampagne billede fra Saks Potts. Igen leger de med det lidt barnagtige univers. Super fint.

Fine blomster og briller fra sejeste Leandra Cohens Instagram.

@Sophlunds

@Molamps

Et af de absolut sejeste spejle jeg har set!

Igen de smukkeste lamper fra Mo Lamps. Her med en fin lyserød skærm.

@Mariejedig

@Emilywweiss

Marie Jedigs imponerende kollektion af Ganni sweatere. Den nye Magenta er dog nok min favorit i denne style. Ellers er den i gule/sorte/hvide striber min favorit.

Et gammelt billede. Helt tilbage fra inden Balm Dotcom Birthday blev lanceret.

@Barbarapotts

@Glossier

De sejeste øreringe fra Saks Potts. I det hele taget er jeg super vild med Barbara Potts og hendes univers. Men dette billede er dog et af mine yndlings.

Glossier medarbejder spottet i New York. Dette er deres arbejdsuniform. Fandme noget af det sejeste arbejdstøj jeg længe har set. Ikke så dårligt at troppe op mandag morgen i en pink jumpsuit. Jeg tror faktisk det er ret fedt at arbejde inde i Glossiers flagship store i NYC.

Likes

Comments

Så er jeg tilbage med et nyt indlæg denne gang en masse skønhedsprodukter. Alt sammen noget jeg ønsker mig, og nogle få ting jeg allerede ejer. Blandt andet de to Milk Makeup sticks som jeg købte i LA og Karmameju's salt balm som jeg er så glad for. Nr. 9, altså Glossiers Solution, er det nyeste produkt i Glossier familien. Det skal hjælpe til at reducere rødme i huden, fjerne acne og urenheder og gøre huden glødende. Det er helt klart et produkt jeg gerne vil prøve. Så jeg må vel tage flyveren tilbage til USA og købe den.

Ole Henriksens Banana Bright Eye Crème skulle være virkelig god til at fjerne renderne under øjnene. Det er noget jeg især har problemer med når jeg har så lys hud, så den ville være perfekt. Og så har vi min favorit, nemlig Amazing Space's kombination af en ansigts, øjen og nakke creme. Jeg har den faktisk ikke selv, men jeg bruger min søde veninde Marthas når hun giver mig lov. Så for hendes og min egen skyld ligger den nr. 1 på min fødselsdagsønskeliste, nok sammen med Glossiers parfume "You" som dufter helt fantastisk!

1 Parfume GLOSSIER 2 Cooling Water Stick MILK 3 Moisturizer GLOSSIER 4 Eye Crème OLE HENRIKSEN 5 Jojoba Oil L:A BRUKET 6 Solcreme GLOSSIER 7 Facial Cleanser MARIO BADESCU 8 Salt Balm KARMAMEJU 9 Solution GLOSSIER 10 Glitter Stick MILK 11 Multi Creme AMAZING SPACE 12 Parfume CLEAN 13 Vitamin C Serum MARIO BADESCU 14 Balm Dotcom GLOSSIER

Likes

Comments

FØRSTE POST I 2018! Hvor er det vildt!

Velkommen tilbage, denne gang i det nye år! Dette indlæg har jeg glædet mig til at dele med jer! Denne gang er Sneak Peek nemlig med den totalt modebevidste og super seje Astrid! Astrids Instagram er så fin og i øjenfaldende, og så er hendes stil helt hendes egen. Hun skriver her om favoritten fra Elizabeth Arden som er nødvendig om vinteren, nogle nye køb og forelskelsen til pels. Læs med og følg søde Astrid på Instagram!

1 Beskriv din stil

Kliché, men det kommer an på mit humør, for tiden går jeg amok i forskellige farver, mønstre og materialer. Tror jeg vil beskrive min nuværende stil som gal gøgler med god smag. Men det kan nemt være du ser mig i morgen sort som nattensdronning!

2 Hvornår begyndte din interesse for mode?

Det har været en af mine største interesser så længe jeg kan huske, mode er et magisk univers hvor det kun er bæreren der bestemmer og det er jeg vild med!

3 Dit seneste køb?

Julegaver! Men til mig selv så er det et par støvler fra Ganni i slangeprint og en SaksPotts plastiktaske.

4 Drømme købet lige nu?

Der går ikke lagt fra en drøm til virkelighed i min verden, det er kun penge der adskiller mine drømme fra virkelighed, så enten sparer jeg op eller så får jeg det aldrig købt.. men jeg gad enormt godt have min egen lejlighed, haha.

5 Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?

Det er som at vælge mellem sine hunde, umuligt. Men jeg elsker mine pelse, tasker og jeg er meget glad for mine Balenciaga sko.

6 Har du nogle gode shopping tips og tricks?

Jeg deler mine penge ud i kategorier hver måned; mad, sjov, opsparing og 0kr på min hævekonto! Så skal jeg overføre penge hver gang jeg bruger, det virker enormt godt for mig. Ellers vil jeg sige, køb det hvis det føles rigtigt, hvis ikke lad være! Jeg spørger tit min mor til råds og hun siger tit: "KØB DET" ellers fortryder du det, men hun mener også at jeg arbejder for meget og skal forkæle mig selv ind i mellem! Jeg er enormt god til at finde på undskyldninger når det kommer til shopping! Sætninger som "hvorfor skal det ene udelukke det andet" og "hvis jeg ikke er her i morgen vil det jo være ærgerligt ikke at have brugt dem!" Men jeg er også god til kun at købe ting jeg bliver glad for!

Men jeg vil sige, at man altid skal huske; penge kan ikke købe dig til god stil! Så lad være med at bruge alle dine penge på dyre items, det er sgu ikke nødvendigt.

7 Hvad er den næste edition til dit klædeskab?

Jeg holder lidt igen her optil og efter jul - eller jeg prøver i hvert fald! Så mon ikke det bliver mine julegaver? Lol Jeg planlægger ikke så meget, jeg forelsker mig stormende og stort!

8 Hvad er din største inspirationskilde?

Alt omkring mig. Tror måske at når det kommer til mode, er jeg min egen største inspiration, må man overhovedet sige det? Men det er som om det bare kommer fra maven! Ellers er jeg bare vild med at se på alt omkring mig og så er jeg en sucker for film, Instagram og kunst!

9 Current obsession?

Pels og Elizabeth Ardens 8 Hour creme både på hænder og læber! Enormt dårlig kombi med pelsen, men mine hænder klør noget så ulideligt om vinteren fordi jeg vasker hænder hele tiden i forbindelse med mit arbejde.. og pels fordi Danmark er så kold lige nu!

10 Yndlings beauty-produkt

Jamen der fristes jeg jo til at sige Elizabeth Arden igen, men hvis vi skal være lidt sjovere så må det være enten mine Molekyle parfumer eller øjenbrynsfarve. Jeg går virkelig ikke meget op i Beauty-produkter! På det punkt er jeg lidt kedelig.. jeg får altid min søster eller roomie til at lægge må make-up inden fester.

11 En person du ser op til

Min mor! Altid, hele tiden og uden tivl! Hun er den sejeste i hele verden, jeg er hendes største fan.

12 En sidse tilføjelse?

Vær så ekstra som du har lyst til! "Overdrivelse frem for forståelse"!

Likes

Comments

Shiiiiit! Nu er 2017 altså ved er være ved sin vejs ende. Dette år er satme gået stærkt! Det gik lige op for mig at hverken har lavet en Wanties i december Eller et nytårs post. Så de to mixer jeg lige sammen til denne hybrid af et indlæg. Noget andet der lige gik op for mig og min jetlag/tidsforskels hjerne er at det i Danmark jo er nytår 9 timer før hos mig i Californien. Det vil sige at de faktisk er nytår lige om lidt derhjemme. Det kunne jeg jo slet ikke mærke da klokken lige nu er 08.04 her. Så jeg fik lige hurtigt kastet et indlæg sammen så det kunne komme med på vejen til den nye år.

Dette er et lille moodboard da det jo ikke er de fleste der har tid til at købe outfit nu haha. Men måske har du allerede noget der minder om i klædeskabet. I hverfald ved jeg fra mig selv o mine veninder at vi aldrig ved hvad vi skal have på til nytårsfesten, og det ender tit med at der bare bliver kastet noget random over hovedet på vej ud af døren. Så er er lidt inspiration. Glossiers Birthday Balm vil altid være en vinder hos mig. Til læberne, ja, men et lille tip er at påføre den på øjenlågene, det giver lidt glimmer uden at være for overdrevet. Begge par sko er jeg helt solgt for. Det er sjovt hvordan de er fra to helt forskellige prisklasser, men alligevel er lige skønne. Begge par er dog måske lidt for fancy til hverdag, men gode til nytår ;). Nyd collagen og billederne, bliv inspireret og kom i rigtig nytårsstemning!

Så er der intet andet tilbage end at sige: Godt nytår!

1 Øreringe LOT 29 2 Pumps STINE GOYA 3 Busker BAUM UND PFERDGARTEN 4 Tights MONKI 5 Nederdel STYLENANDA 6 Lip Balm GLOSSIER 7 Hæle ZARA

Likes

Comments