Fucking tierd of been screwed over and letting people in to My life, tierd of this bullshit! Start growing some balls man and grew up! And never lie to a woman who has struggled The most of her life for outhers, fighting every day for a life that she thinks u could give her and letting her opening her heart for love again, so u could stamp on it and cross her heart that was not The way it should be, just beacuse she showed u that she cared about you!


Denna texten säger väl allt? Så jävla glad över att jag äntligen börjat lyssna på mitt hjärta och verkligen är med den som faktiskt lyckats fånga mitt hjärta och aldrig skulle kunna göra som en viss person i texten gjort, så otroligt glad över att jag har hittat en kärlek som jag inte vill ska försvinna. Vi har gått igenom de svåraste man kan göra tillsammans. Detta är den starkaste och vackraste kärlek jag någonsin upplevt. Men man måste gå igen eld för att nå vatten. Och detta ska vi klara tillsammans <3
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 122 Readers

Likes

Comments

Horoskop för dagen 

Du är inte på allra bästa humöret idag; kanske uppstår det nya utmaningar på jobbet som skapar viss stress; kanske mår du inte så himla bra heller. Ändå verkar du ändå känna att du får eller ger stöd på ett effektivt sätt och att

nära relationer stabiliseras och förbättras.

Likes

Comments

Har haft helt underbara dagar med mycket målning även på mig själv och på skissblock, har dock inte kunnat ta kort på de jag målat på blocket för art de är hos Sonny. Har inte målat på 2,5 år då min mormor dog. Och har äntligen hittar Knistan och glädjen och ljuger i de. Har även börjar skissa på lite olika tattueringar åt mina kära vänner! Dessa bilder kommer upp senare när dem skottet på deras hud :)


  • 179 Readers

Likes

Comments

Denna veckan har varit väldigt fartfylld, har varit med min kära vän Andreas i Göteborg 2 gånger, varit ute och ätit mysmat och bara tagit de lugnt. Igår va jag och hälsade på mina söta kusinbarn, och man kan minst sagt säga att jag va saknad,
Idag har jag bakat cupcakes smakfullda med mörk choklad. Så åkte jag och en vän och tog med oss min lilla tik Leija till Sonny och fikade. De jag bakade verkade ju uppskattad iallafall :)

Underbara dagar!
PS: hänt sååååå mycket mer men de orkar jag inte riktigt skriva om nu ;)

  • 180 Readers

Likes

Comments


  • 180 Readers

Likes

Comments

Lejon

Allt gick hur bra och smidigt som helst när du var tvungen att ifrågasätta det hela: din karriär, var du bor, dina relationer ... Fatta mod. Var inte rädd. Din stora passion för livet har tagit dig ända hit, och den försvinner inte så där utan vidare. Antingen ändrar du bara kurs, eller också gör du några små justeringar på den plan du redan arbetar efter.

Verkar som mitt underbara horoskop har rätt igen :)

Hade en trevlig dag igår med mina underbara vänner! Minnesrik dag/natt/morgon och nu kör vi all in igen :D
Har även hunnit med 2 promenader och känner att jag kanske ska ta en till senare, :)
  • 198 Readers

Likes

Comments

Har haft så otroligt underbara dagar med min underbara vän Louise. Hämtat/ och gått med hennes dotter till dagis vissa dagar, tvättat städat och bara haft de super. Längtar till en egen familj..
Idag blir de bara ta de lugnt och mysa med film, imorgon ska vi hämta mina grejer och säng! Sen blir de Stellas lekland med skrutt och Mamma Louise. Kan ju säga att livet vänder och vrider gäller att göra de man själv tycker och känner och rent ut sagt skita i vad andra tycker och tänker. Accepterar dem inte den man är så finns de ingen anledning till att dem ska finnas i ditt liv!
Tack och hej leverpastej


  • 193 Readers

Likes

Comments