Jag börjar bli riktigt motiverad och taggad för sommaren nu, jag och Filippa har tagit tag i oss och tränat nu i 3 veckor tror jag, (förut träna jag aldrig) regelbundet med pass osv, känns faktiskt skit bra.
Sen är det inte alls långt till sommaren, som innebär att jag slutar 9:an!! Det är rätt stort ändå och dessa år har ju inte vart jätte roliga precis , mycket lärar byten, mycket just nu med nationella prov och allt.
I helgen är det Valborg som innebär att jag kommer träffa kompisar , så det kommer förhoppningsvis blir kul. Jag och min syster ska försöka ta oss ner till Göteborg också på lördag och shoppa lite.
Sommarens planer är få men det finns ändå några roliga grejer som att flytta rum, åka till Gbg några dagar med vänner, copenhagen fashion week i slutet av sommaren, samt sthm osv. Är så taggad.

Skriva av mig om Random grejer är typ min grej.
Jag skriver inte för att folk ska läsa (visst det är kul ifall folk läser!) men egentligen skriver jag bara för att skriva av mig, tycker om det.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, det var längesen , (känns som jag skriver så i varenda inlägg) men nu är jag tillbaks.
Under tiden jag ej bloggat har jag inte gjort särskilt mycket.. Jag har fått reda på preliminärt besked för gymnasiet och jag "kom" in på 1:a valet.. Så det kändes bra men är också orolig att jag inte ska trivas, ångest om jag ska söka omval..
Sen i helgen har jag umgåtts med mina fina vänner.

Förra veckan bytte jag till min kompis gym och sen dess har jag faktiskt tränat några ggr och det ska fortsätta så! Lite sent inför "beach 2016" men bättre sent än aldrig.

Sedan har jag också börjat jobba en del lördagar på min mammas affär för att tjäna lite extra pengar, det förändrar en verkligen att jobba med kunder, det är kul faktiskt. Ska även jobba där i sommar så det är bra och bli lite "van".

Så nu har jag skrivit av mig, godnatt

Likes

Comments

Heeeeeej. Igår förmiddags (lördag) så åkte jag med Filippa , hennes mamma & syster till Göteborg för att gå en sväng på stan och sedan kolla Gbg hs. Hennes mamma hade vunnit biljetter så vi hade riktigt bra platser och det var jätte trevligt verkligen . Tycker det blev en jätte bra helg 😻Jag älskar Göteborg har jag insett nu.
I dag åkte vi hem (söndag) och denna kväll spenderades med Izabelle & Kajsa.
När man ryser & pratar om ödet... Det är bra

Imorgon (måndag) kommer våra kära vänner & så ska vi käka, har saknat dem.

Skrev inte så läsbart pga trötthet kram

Likes

Comments

Hej, påsklov och det är så skönt verkligen.
Det enda jag gjort är att träna med Ebba några dagar, ätit på pinchos med tjejerna och umgåtts med kompisar.

Så är nyss hem kommen från gymmet och får verkligen se till att det blir en vana nu att gå dit.
Om någon timme ska jag träffa Filippa.

Imorgon fyller jag 16!😻

Kram

Haha min nagel förstör bilden ..

Likes

Comments

Hej!! Idag var det som alla andra dagar skola.
Jag och Filippa gick tidigare, köpte med oss mat och tog bussen till skara. Där skulle jag nämligen sjunga upp för ett gymnasium, jag tycker det gick bra ändå! Så snällt av Filippa att hänga med, blir så nervös när sånt här står på "spel".
Imorgon är det nationella prov på förmiddagen i närmare 3 timmar i svenska.. Inte jätte taggad men får hoppas det inte blir allt för lång tråkigt!

Vi "hörs" imorn :) kram

Likes

Comments

Igår var vi och fira mammas födelsedag på glädje, det är så mysigt och gott där!

Idag har jag inget för mig förutom dans senare.

Kram

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag med många fina vänner hos Izabelle innan vi drog till "razzel, bogrens". Det var väldigt kul faktiskt! Speciellt och gå med dom , och så träffa man lite folk där också!

Idag , lördag, jobbade jag 11-16.15 , det var riktigt kul! Är dock rätt trött nu eftersom det blev sent igår. Min mamma fyller år idag så vi har precis fikat! Ikväll ska vi ut och äta.
Kram

Likes

Comments

Har sökt in till ett sommarjobb och ska söka ett till i helgen (för orkade ej just nu). Jag tycker det verkar bra och lärorikt samtidigt som man tjänar pengar så man kan göra något roligt av!
Jag har ju garanterat redan jobb , eftersom min mamma äger 2 butiker men jag tycker det är kul och även testa något annat!!

Hur har eran dag varit?
Min har vart relativ bra och var en stund med Kajsa och Emilia efter skolan!
Just nu sitter jag och dricker kaffe och planerar lite för helgen.
Hoppas ni får en bra helg. Ska försöka hitta något bra ämne att skriva om dessutom.
Kramar

Likes

Comments

Hej! just nu sitter jag och pratar med Kajsa, så saknad. Idag har det varit en blandad dag. den har både vart trevlig och mindre bra på grund av huvud och mag ont.

Helgens planer ser jag fram i mot!! ska blogga och uppdatera då.

hoppas ni haft en bra onsdag! Godnatt.

Likes

Comments

För 2 veckor sen befann jag mig i Karibien, mer specifikt Guadeloupe. Jag visste inte så mycket om stället mer än det pappa berättat som han läst. Det tog 11 timmar dit + mellanlandning i Paris.

Guadeloupe är konstigt nog franskt så deras matkultur är en blandning av franskt och kreolsk. Dessutom pratar nästan hela befolkningen bara franska,(de flesta=urusla på engelska, det förstod inte ens coffee)

Väl framme var det över min förväntan. Vårt hotell låg på en udde så alla rum hade en fantastisk vy över det kristall blåa havet.

Sanden var fin och allt annat än skräpig som vissa stränder lätt kan vara.

Klimatet var inte fuktigt som Thailand, det var friskt och temperaturen var dagligen runt 29 C.


Under de 2 vckorna vi befann oss där, hann jag och min syster rida ett 3 timmars pass på närliggandes ranch hästar.Vi badade i havet med hästarna, gick uppför branta kullar, gick mestadels bland tjurar och upptäckte den vackra regnskogen, Runt bland papaya odlingar, galoperade på den fina stranden "plage de cluny" och pratade så gott vi kunde med den franska "ledaren".

Under resans gång besökte vi ett vattenfall. För att nå ner till vattnet gick man en 30 minuters brant nedför vandring och man blev lerig från fötterna till midjan ungefär. De var en upplevelse som jag tipsar andra att göra, dock inte om du är skör eller under 6 år :)


Jag ska inte skriva om alla utflyker vi gjorde men om det finns intresse ska jag göra en "del 2", kommentera om ni vill ha ett inlägg där jag skriver mer om vår resa. Dessutom kommer det bilder från ridturen i ett annat inlägg. kram.

Över är en bild som är tagen sen eftermiddag på pool området!

Bild på stranden som hotellet låg på.

Vatten fallet och till vänster ser ni mig frysa i det kalla vattnet.

Utsikten från rummet

Likes

Comments