Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja hörrni de var ett tag sen. De senaste dagarna har jag inte gjort annat än att varit i skolan och tränat! Jag och Alva gick i tisdags och köpte gymkort och har därmed varit på gymmet hela veckan! Hämtade även ut mina glasögon i onsdags som ni ser på bilderna! Ingen utav bilderna är bra men det får duga! Nu vet ni att jag lever iallafall!

Likes

Comments

Började använda mina favoritskor i veckan, de är verkligen så sjukt snygga!! Fixade även mina naglar igår (igen!!) fixade dom ju för några dagar sen hahahah... Men jag klarar inte av att ha likadana för länge!

Likes

Comments

Hej på er! När jag kom hem idag åt jag mat nästan direkt, kommer hem så sent på måndagar så det blir oftast så. Sen satte jag på mig träningskläder och tränade i ca 50 min. Jag tränade en stund igår också men inte alls lika hårt som idag! Vi har ett gym i källaren vilket gör det enkelt för mig att träna men jag har aldrig riktigt kommit igång! Men nu har jag iallafall precis pressat 4 apelsiner som blev perfekt för ett glas apelsinjuice!! Fyfaaaaan va gott det är att göra egen juice!!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hej på er! Nu har jag precis kommit hem efter en heldag i Nyköping. Vi tog bussen ut till Max och köpte varsin lyxshake, bästa som finns! Fick med mig en trenchcoat och en ansiktskräm hem iallafall! Och min mobil då såklart som jag saknat så himla mycket! 

Likes

Comments

​Sitter nu på tacobar i Nyköping med Elina. Har precis hämtat min telefon så vi sla gå lite på stan nu och sen kanske ta en fika o sen åka hemåt. 

Likes

Comments

Alltså det senaste året har gått så himla snabbt?! Känns som att de var 2 veckor sen det va nyår ?? Men det var 3 månader ??? Helt sjukt!! Sedan jag började gymnasiet har tiden bara flugit iväg och helt ärligt blir man lite rädd, är det såhär snabbt livet går?? Känns som att det är fredag hela tiden, vilken iofs är skönt!!! Men helgen går ju lika snabbt den..

Likes

Comments

Fixade om mina naglar i onsdags när jag var ledig. Det blev vanliga helvita!

Likes

Comments

​hellooo, ska snart ta mig till bussen för 3 lektioner i skolan. Sedan tar jag bussen vidare till Nyköping och hämtar min mobil som har varit på lagning! 

Likes

Comments