hejjj!

Idag är en sån dag när jag bara längtar såå mycket efter att det ska bli sommar & varmare väder. Är trött på att det alltid är snö ute på marken & att det bara kommer mer snö hela tiden.
Bilder från i somras kommer här, för det behövs idag när det är så kallt & tråkigt ute👇🏼

Oslo 2017

Göteborg<33

Puss Elvira<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej!!

Idag är det lördag & nu börjar sportlovet äntligen. Mina planer idag är att jag snart ska åka & fira mina kusiner som fyllt år. Vi ska fika & bara umgås. Senare ikväll ska jag på fest & fira 2 kompisar som fyllt 18 (!!). Det kan bli super kul!

Hoppas ni får en mysig lördag, puss!!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag haft en fullbokad dag kan man säga. Min morgon började med att jag glömde busskortet hemma & det gjorde att jag missade min buss. Men som tur va hann jag till skolan innan min första lektion började.

Vi hade något som vi kallar ”lunchkonsert” i skolan idag då vi som går dans visar upp koreografier som vi håller på att jobba med. Så alla andra elever kan få se vad vi håller på att jobba med samtidigt som vi dansare övar på att stå på scen framför publik vilket är super kul! Eftersom vi visar upp halvfärdiga danser är det bara kul & super mysigt för vi dansare i 1an, 2an & 3an blir tajtare tack vare detta<3

Efter skolan hann jag bara hem en snabbis & sedan iväg till skolan idag faktist. För sångarna i min klass hade en liten sång konsert, så jag ville såklart vara där & stötta dem. & tro mig när jag säger att dem var bra!!! Wow började nästan gråta flera gånger!

Imorgon är det äntligen fredag & sedan väntar ett efterlängtat lov! Ska bli så skönt. Har ni också sportlov nu?

Hoppas ni haft en bra dag!

puss puss<3

Likes

Comments

Hej på er!

Idag var det fettisdagen, så såklart måste man äta en semla idag. Är egentligen inte jätteförtjust i semlor & gillar absolut inte mandelmassa men man vill ju vara med & fira fettisdagen ändå. Istället för mandelmassa har jag testat att ha nutella i & det kan jag verkligen rekommendera, super gott!! Gillar ni semlor?

Annars idag har det inte hänt så mycket. Haft två danslektioner på förmiddagen i skolan så är super trött nu. Hoppas ni haft en mysig fettisdag idag!

Kram!!<3

Likes

Comments

Lakrits / Choklad

Choklad

Pizza / Hamburgare

Hamburgare

Kaffe / Te

Te

Mjölk / Vatten

Båda

McDonalds / Max

Max

Guld / Silver

Silver

Mobil / Dator

Mobil

Facebook / Instagram

Instagram

Zara / Hollister

Zara

Godis / Glass

Glass

Träna / Vila

Träna

Hund / Katt

Hund

Sushi / Pizza

Sushi


Puss Elvira <3

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det måndag igen & även sista måndagen innan vi får sportlov. Vilken känns såååå skönt! Har bara haft två lektioner idag. Först psykologi & sen efter lunch åkte vi till ishallen & åkte skridskor. Kände mig verkligen som Bambi på hal is, har inte åkt på så många år haha!!
Annars har det varit en bra dag. Hoppas ni också haft en bra dag idag!

Puss<3

Likes

Comments

Wow första inlägget! Jag har gått & tänkt på att börja blogga så länge & nu har jag äntligen tagit tag i det. Kan berätta lite kort om mig själv. Jag heter Elvira Boström & är 17 år. Dansar väldigt mycket om dagarna & älskar mode, så det är något ni kommer få läsa mycket om på min blogg.

Puss<3

Likes

Comments