Jag har lärt känns så himla fina människor under 2017, vänner jag alltid kommer att ha nära mig. Så mycket kärlek till er!

Sen i mars fyllde jag 19 år (inte så mycket att fira) jag firades av mina fina vänner, det dansades och drack till Jireel som var på scen.

En fin och solig dag i Stockholm med klassen.

Dagen jag och mina pinglor hade väntat kom, studentbalen! Oj va kul det var och man kände sig så fin. riktigt fin dag & kväll.

Äntligen var studentveckan igång och det var livets vecka, skulle jag kunna så skulle jag vilja göra om det. Helst 1000 ggr till! Ta vara på veckan för det går fort. Helt plötsligt var det fredag 16 Juni och jag sprang ut, jag tog studenten. Jag firades av min fina släkt & vänner. Det avslutades med några från klassen inne i Norrköping. Fyfan va vi är bra ;-) puss på er.

En månad av jobb på mitt andra hem, Brevik. En lögergård för barn/ungdomar mellan 8-17 år. En bra början på min sommar.

Alltså WOW vilket år, snart är det slut och då börjar ett nytt år, med nya möjligheter och äventyr! Ser fram emot att se vad 2018 har att erbjuda mig!! Puss&Kram

Likes

Comments

Hallå!! Kul att du har hittat hit :-) Mitt namn är Elvira Berglund och jag är 19 år och jobbar som frisör i Norrköping på Bearded Lady. När jag inte jobbar så tillbringar jag mycket tid med fotografering, musik och vänner. Om du tycker att det låter intressant så är du välkommen att följa mitt liv och min vardag i bilder & text. Jag kommer att lägga upp ett inlägg om mitt 2017 inom kort också så håll ögonen öppna. Hoppas vi ses snart igen!!

Likes

Comments