Top & byxor: Bershka

Kappa: Only

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hejsan allihopa! 

I Söndags så reste vi till Kroatien, och detta var hur vi spenderade gårdagen här. Vi var i Kroatiens national park, Krka. Så extremt vackert. Skulle gärna gjort om det om hade vart mindre folk. 

Likes

Comments

Hej på er allihopa! 

Idag så åt jag detta till frukost. Bästa frukosten på länge. Som ni ser så åt jag en blåbärs och jordgubb smoothie, d-vitamin dryck, melon och grapefrukt. Sjukt god och lyxigt!! 

Likes

Comments

Hej på er! Idag var det exakt en vecka sedan jag deltog i All kyokushin karate world tuornament, vilket var mitt första landslagsuppdrag. Tävlingen befann sig i Szentes utanför Ungens huvudstad, Budapest. Vi flög ner till Budapest på Onsdagen och tävlingen skulle hållas på lördagen.

På Onsdagen så hände inte så mycket. Vi kom fram ganska sent så det ända vi gjorde när vi kom fram till hotellet var att äta middag på en resturang som låg i närheten. Vi bodde mitt i centrum så det var lätt att hitta ett bar ställe att äta på. Därefter gick vi upp på hotellrummet för att sova.

Dagen efter (torsdag) så beslöt vi oss för att ta en buss tur runt hela staden. Det var kul att få se så mycket av staden på så kort tid. Senare så åkte vi en båttur i Donau. Det var verkligen jätte vackert att flyta runt där ute i vattnet och titta på alla byggnader. Men jag var så nervös att jag hade svårt att koncentrera mig på själva resan. Men det var en fin stad och jag hade gärna rest dit igen, men inte innan en tävling. 

På fredagen bilade vi ner till Szentes där tävlingen skulle hållas. Där var några av de andra som skulle tävla. Jag måste säga att när jag träffade dom så släppte min nervositet lite granna. Dom var mest taggade och inte nervösa och den känslan smittade av sig på mig. 

Tillslut var dagen kommen, lördag. Det kändes hyfsat bra fram tills att jag stod där inför min första motståndare. Då var jag både nervös och taggad. Jag gick in och körde min fight och drev ut min motståndare två gånger från mattan. Det kändes bra men jag märkte genom matchens gång att huvuddomaren inte riktigt tyckte om min fight. Detta måste berott på att man inte fick "armbåga" vilket jag gjort flera gånger under matchen. Men det hade dom inte informerat om innan. Jag vann den fighten ändå för att jag var soppas överlägsen. 

Efter denna fight släppte nästan all nervositet och jag kunde bara fokusera på det jag skulle göra. I nästa fight så startade jag med att aktivt försöka driva min motståndare ut från mattan men insåg snabbt att tjejen inte skyddade huvudet. Jag satsade därför på höga sparkar mot huvudet och vann den matchen på ipon (matchen avslutas innan tiden är slut). 

Då var det dags för final. Jag hade redan då känslan att en andraplats är bra... Detta är nog det värsta man kan tänka i den situationen. När man väl kommit till final får man inte sluta kämpa för en man står högst upp på prispallen. Jag ändrade därför min tanke och ladade om. 

Den fighten vann jag på att jag drev ut min motståndare från mattan ett par gånger. 

När jag stod där på mattan och domarna gav resultatet så insåg jag inte riktigt att jag hade vunnit. Det var först efter jag gått av. Precis när jag hälsat ut så slog jag ihop händerna med den sista energin jag hade kvar, kramade pappa och grät som ett barn. Jag var så extremt glad eftersom att jag tränat mycket inför denna tävling och verkligen satsat allt på den. Detta kan ha vart en av dom bästa dagarna i mitt liv. 

Jag är så extremt tacksam för att jag fick lov att uppleva detta! Likes

Comments

Hejsan kompisar! Hoppas ni haft en svin bra dag, för det har nämligen jag haft.

På morgonen tränade jag som varligt. Det var ett jätte bra och jobbigt pass. Efter det åt jag, pappa & min lillasyster sushi till lunch, vilket är min favorit mat. När vi slängt i oss maten gjorde vi oss iordning och drog till Göteborg. Där gick vi runt en stund och shoppa, dessvärre köpte jag inget. När vi kände oss klara gick vi och åt middag. Det var också fantastiskt gott. Minns inte vad restaurangen hette, hehe. Sedan gick vi och såg på bio och det var såå mysigt. Mamma däremot var och festade med några kompisar och hade kul. 
Ja, så såg min dag ut!

Likes

Comments

Under ungefär ett år har jag fått allergiska reaktioner vid olika tillfällen. Problemet är att jag inte vet varför. Jag har testat många olika saker och inget har fungerat. Mina reaktioner är kvar. Nu testar jag ifall det beror på mitt schampo och balsam. Detta schampo och balsam från dermosil är allergitestat. Jag testade även denna rengöring. Om jag tänker efter måste jag säga att jag inte fått lika många allergi reaktioner men har ingen aning om det bara beror på det. I vilket fall så är produkterna mycket bra. 

Likes

Comments

Jag är en sån person som älskar avokado. Så detta var helt perfekt för mig. Idag är det fredag, YAY och jag ska äta plankstek. Det ska bli så gott och sedan ska jag bara mysa framför tv. Imorgon blir det träning igen. Jag har varit sjuk i TVÅ HELA VECKOR!!! Så har inte kunnat träna på hur länge som helst. Men äntligen har jag kunnat sätta igång igen. Lite snuvig men det är ingen störa fara.

Hoppas ni ska göra något kul i helgen<3

Likes

Comments

​Hallå!!

På påsklovet gjorde jag dessa donuts. Jag tyckte att dom blev hur söta och goda  som helst. Dom rosa var med glasyr och dom andra var toppade med florsocker. Båda var lika god och jag kan inte bestämma mig vilken som var bäst. 

Ni ser på bilden ovan vilka ingredienser jag använt men om jag ska vara helt ärlig så mins jag inte vart receptet kommer ifrån. 

Jaja, det var gott i alla fall. <33

Likes

Comments

Jeansen kommer från gina tricot, blusen är ifrån H&M och jackan är ifrån pellobello! 

Likes

Comments