Vet inte om ni hört, men ett nytt svensk märke vid namnet cords har nyligen öppnat butiker i alla möjliga städer. De är först i världen med att skapa en kollektion i endast manchester, och de är precis vad deras produkter består av, endast manchester.

Om ni frågar mig, kommer nog manchester blomma ut och bli ett av de trendigaste materialen de kommande åren, så har ni inget manchester i garderoben, dags att införskaffa! (Om ni inte tycker det är gräsligt förstås haha)

Förra veckan hade märket "courduroy appreciationday" vilket innebar att man kunde ta med ett par gamla använda denim till butiken och få ett par sprillans nya cords. Givetvis gjorde jag och min syster detta, gratis byxor är alltid trevligt, right?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För många koppar kaffe, hundra saker att göra och alldeles för lite sömn.

Men det är Lördag och jag mår bra! Hur mår ni?
Min fredags kväll spenderades först på Aubaine för middag och drinkar och sen drog vi vidare till en klubb i närheten.

Likes

Comments

Hej!

Blev visst ett litet uppehåll på blogg fronten då jag har haft fullt upp. Däremot kan jag garantera er att ni inte har missat särskilt mycket. Jag har drunknat i plugg, varit på en svensk hederlig kräftskiva såhär i november månad, fått besök av mamma och bara försökt ta vara på dagarna och hinna med allt som ska göras.

Bortsett från det så har julen anlänt till London. Mys om ni frågar mig. Kan även hända att man inviger winter wonderland i helgen.

Likes

Comments

Min första assignment är gjord och inlämnad, det är fredag och solen skiner. Igår blev det en festligare torsdagskväll än vanligt. Otroligt god middag på aqua med tjejerna och sen vidare till klubben "the box". Det var nämligen Sofias födelsedag så självklart behövdes det firas.

Likes

Comments

Fotograf: Melody Berkery // Creative director & Stylist: Kevina Marcelline // MUA: Zainab Jiwa
Dagarna flyger iväg och det är snart onsdag. Sitter för tillfället på metron påväg hem från ett möte som tog aningen mer tid än väntat, men men så kan det vara. Annars tänkte jag bara visa er resultatet från en plåtning jag gjorde för någon vecka sedan. Ni vet projektet jag nämnde att jag skulle ställa upp på.

Förutom det så har jag även lite nyheter att berätta för er men det tar vi framöver i veckan när allt är färdigställt. Ha en fin kväll.

Likes

Comments

Det är söndag och imorgon drar skolan igång igen. Med lite för lite timmar spenderat på plugg och lite för många på festligheter kan vi dra slutsatsen att jag mycket att göra. Men vad gör det när man haft en riktigt lyckad helg. 

Likes

Comments

Cirkus tre timmar senare och man var tillbaka i London. Här bjuds det fortfarande på viss sommarvärme i jämförelse med kylan som Linköping bjöd på, så klagar gör jag inte.

Nästkommande dagar kommer att inkludera halloweenparty och allt som hör till, en del exploring och ledighet och sedan en massa plugg på det. Trevligt trevligt.

Idag blev det ett andra besök på sushi samba, denna gång för lunch. Lite catch-up och mys nu när en del av oss är tillbaka.

Likes

Comments

Linköping. En favorit stad för sig.
Ingen stad jag tror att jag kommer tillbringa min framtid i men den kommer då alltid att associeras till hem.

Jag har höstlov och kommer att spendera fem av mina dagar här. Jag behöver varva ner och umgås med mina nära och kära i några dagar innan det är dags att förbereda sig för November, månaden då alla slutuppgifter ska in.

Likes

Comments