​​Tack så mycket för alla visningar! Har bara fått högst 4 visningar med det är mycket för mig och jag har typ bara haft denna bloggen i 3 dagar! Men ja idag så var det jätte mysigt i skolan när vi tittade på film! Och vi såg Bron till Terabitia! Den var jätte bra men jätte sorglig och jag började gråta!!... Så sorglig var den.....Haha. Men min mamma och pappa är inte tillsammans och dom gjorde slut innan jag föddes.... Så jag är hos min Pappa varannan helg så denna helgen ska jag och min storasyster till min pappa. Och han kommer och hämtar mig och min storasyster efter han har jobbat. Men jag kommer inte blogga under helgen för jag vill va med min Pappa... Men vi ses nån annan dag! Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har inte fått några kommentarer på mitt förra inlägg... Jaja. Men jag har varit hemma från skolan idag och igår för mår inte bra men imorgon vill jag till skolan för då ska vi kolla på film och äta godis! Men ja snälla kommentera på förra inlägget! Förlåt men jag kommer inte skriva lika långa inlägg som Jonna lundell och sånt men jag e faktist nybörjare! Hihi....Men jag hade en ide vad jag kan skriva här tycker ni att jag ska skriva typ nån sorts Story time!? Skriv i kommentarerna!! Wii! Men ja nu måste jag gå så vi ses en annan dag! Hejdå!

Likes

Comments

Så nu är klockan 21.00 och jag tänkte fråga om ni vill att jag ska börja skriva blogginlägg någon gång i veckan skriv i kommentarerna och isåfall vad tycker ni att det ska handla om!? skriv i kommentarerna vad ni tycker men ja det var allt för mig denna kväll så vi ses någon annan dag! Hejdå!

Likes

Comments