Header

Bilden är från 2015, på Samos, Grekland.

Alltså vet ni vad? Jag åker till Kap Verde om 59 ynka dagar(!!) och jag kan inte förstå det. Denna resan fick jag i studentpresent av min syster och hennes sambo, och jag är så JÄKLA lycklig. Jag har inte haft någon semester alls i sommar så det känns hur skönt som helst att jag ska få komma iväg i höst. Och denna redan ska jag få dela tillsammans med min älskade syster, vilket känner helt underbart!. Om jag längtar? JAAAAA!

Likes

Comments

Hallihallå bloggisen!

Och hej måndag förresten.. Jag är ingen måndagsmänniska någonstans. Jag tycker det är en allmänt tung dag, där man vet att det är en hel jobbvecka framför sig och en massa saker som kommer hända (jag har ett otroligt kontollbehov). Men hur som helst, sambon gick tillbaka till jobbet idag efter några veckors semester, och jag påbörjar min tredje vecka på nya jobbet. Det känns jätte bra faktiskt, jag lär mig så mycket varje dag så det kommer bli super bra detta. Och för er som kanske undrar vad det är för jobb? Jag jobbar i en "barn" butik som heter Big Baby. En butik som säjer allt man kan tänkas behöva mellan åldrarna 0-3år. Rätt mysig butik ändå.

Jag jobbar kväll idag så jag har haft en mysig sovmorgon här hemma tillsammans med min älskade fyrbenta vän. Sambon kom förbi hem en sväng också på sin lunch vilket gjorde min dag. Älskar att få träffa honom lite sådär spontant då vi inte ses så mycket om dagarna annars. Han jobbar och jag jobbar, sen kommer intressen med in i bilden också och då blir det inte mycket tid över sen. But thats life, nu ska jag kolla lite bloggar. 

Likes

Comments