Okej Alla Hjärtans Dag då

För många är det dagen då de ska visa något speciellt till sin älskade, eller så sitter de hemma och störtgråter för att de tänker på sitt ex.

Eller så finns det sådana som jag, som inte tänker på denna dagen så mycket. Den skiljer ju sig inte så mycket från dagen innan, eller efter.

Eftersom jag har fått en kille ganska nyligen så har jag först nu börjat uppmärksamma denna dag. Igår så satt jag uppe och skrev 4 st små blev till honom och de kompisar som har följt mig igenom hela livet. Okej, ganska patetiskt. Men jag tyckte att det skulle vara lite fint.

Så jag köpte lite choklad, letade upp deras favoritlåt och sedan så tog jag citat från låtarna och skrev en liten text med. I vissa låtar fanns det inte många fina ord att använda, men jag försökte och fick iallafall ihop något. 


Jag har haft en pojkvän innan som jag var tillsammans med i ungefär 2 år. Men det var när jag var typ 10 år som jag blev ihop med honom. Och när jag var 10 så var jag nog mer barnslig än de 10åringarna idag. 

Men iallafall

Jag blev ihop med honom på Hällevikslägret, ett slags idrottsläger, och alla som är 10 eller har varit vet att man inte tar saker seriöst. Samma sak gällde vårat förhållande. Vi träffades ibland, skickade brev, skypade, kramades och gav varandra paket. Så Alla Hjärtans Dag var ju inget speciellt för mig då. 

Men nu när jag har ett mer seriöst förhållande så vet jag egentligen inte vad man ska göra på denna dagen. Man ger väll varandra typ, choklad? 

Det är inte heller så roligt att det är på en onsdag som är i mitten av veckan och att man inte hinner träffa sin älskade. Dom kunde inte lixom flytta den typtvå dagar framåt? Nej, oke!

​Men jag hoppas att ni får en underbar Hjärtans dag, och så ses vi! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni ser i rubriken så ska jag idag berätta om lite saker som drar mig till vansinne.

Det första är mina bröder.

Jag har två börder, Hannes 13 och Eskil 11.

Hannes är exakt som en jobbig fluga, och jag skojar inte. Han springer runt och skriker och petar på dig och är bara jobbig. Det är inte ens roligt.

Eskil spelar hela tiden dator, till och med när vi inte får. Och när han inte får spela på datorn så börjar han gråta som bara den. Som ett litet barn. Och när han inte sitter vid en Ipad eller dator så ligger han bara och sover eller läser Kalle Anka. Han rör sig inte alls.

Det andra är en tjej i min klass.

Hon bara sitter i ett hörn och är inte med på lektionen.

Hon kollar på mobilen, skypar med sin pojkvän, kollar på youtube och är absolut inte med på lektionen. Det som kanske är det jobbigaste är att varje gång läraren har berättat vad vi ska göra så frågar hon alltid vad vi ska göra. Snälla människa väx upp!

Det är också det att hon inte är en sån fin människa. De hon kallar "Vänner" eller "Babes" pratar hon skit om och hon säger till och med att hon inte har någon nära i klassen, även om jag och några andra är snälla mot henne. WTF.

Hon är också en uppmärksamhets sökande person som alltid vill stå i rampljuset även om hon inte förtjänar det. T.ex vi ska ha en musikal och när vi skrev manuset så satt hon bara i ett hörn och kollade på sin dator. Och när vi sedan skulle välja roller så ville hon ha huvudrollen! WTF! Hur tror hon att hon skulle få den?

Jag kan skriva ett helt blogginlägg bara med mina åsikter om henne....

Det tredje är hela världen.

Jag vet att jag inte är den enda tjejen med humösvängningar i 15 år åldern, men det drar mig ill vansinne att jag hatar välden några dagar varje månad. Det känns så jobbigt att bara hata alla.

Och där har ni höjden av lathet, att inte orka hata alla!


Men det var typ det jag tänkte dela med mig av denna gången. <3

Likes

Comments

Man kan väll säga att jag aldrig har bloggat förut. Jag är en amatör. En sådan som man inte lägger märket till. Som man inte bryr sig om. Jag vet inte ens vad man ska skriva i en blogg.

Jag är inte som andra flickor i min ålder känner jag, men det säger ju alla. Alla vill vi vara unika på ett underbart sätt som inte egentligen är så unikt.

Jag är nog en av dem. Jag vill passa in. Jag vill vara en i mängden, men det går inte.

Jag vill vara vacker, jag vill passa i de senaste trenderna och kunna skaffa vänner med ett leende. Att vara ute och festa med kompisar och ha föräldrar som undrar vad jag gjorde ute, och kanske skäller ut mig för det.

Men jag är inte sådan.

Ni kanske vill ha ett grepp om vem jag är och varför jag är annorlunda, så här får ni lite info.


Vem e jag?

Elviira Hatt

En 15 årig tjej i Sölvesborg, inget specielt.

Har en storasyster som jag älskar och se upp till mer än något annat. Hon är vacker, smart och utåtriktad. Nu kommer verkligen talesättet att den äldsta är smartast in. Medans hon går första året i gymnasiet nu så ska jag kämpa med sista sträckan i 9an. <3

Två yngre bröder och en lillasyster.

Vi är ganska så många och har inte heller världens största hus. Båda mina föräldrar jobbar och i har en ganska bra ekonomi.

Jag gillar att sjunga, åka skidor och snowboard, spela teater, åka cross, träna karate och spela klarinett.

Det är så många hobbys och intressen i en enda person. Vilket gör det sjukt svårt att besluta sig för vissa saker som typ Gymnasievalet, eftersom jag har så mycket jag är intresserad av men inget som jag vågar satsa fullt på.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är ju typ 99% att ingen kommer läsa detta, och ingen bryr sig nog heller om en random tjej på internet.

Men jag hoppas att jag kan iallafall använda denna sida som tillflykt när verkligheten blir för jobbig. 

Likes

Comments