Nytt nytt nytt

God morgon alla fina!

Eller ja.. God natt alldeles strax för min del iaf ^^ Johan har åkt till jobbet, Alvar är på dagis och jag ligger i sängen och kollar på telefonen lite. Jag kollar så många konton på Instagram, läser bloggar och kollar lite youtube. Jag önskar att jag kunde ha all den inspiration och vara duktig så man kanske hade haft en chans att bli en ”liten” influencer.. Det hade vart så roligt, men vad skulle jag lägga upp varje dag? Vlogga skulle vara jätteroligt men vad ska jag göra? Och vad skulle jag säga!? Det är ju superkul med mitt Instagramkonto Gyrisgarden och få dokumentera förändringarna här på gården och i huset osv. Hade jag haft en häst hade ni fått följa med i stallet, men där är jag ju inte hela dagarna eftersom jag har ett jobb då.. Äh jag vet inte.. Jag lägger ut de jag känner för och skriver här när jag känner för det även om jag skulle vilja göra det mycket mer. Jag tycker det är så roligt att veta att det är fler o fler som ändå läser min lilla sporadiska blogg här. Tack för det! 😘

Här i huset händer det ganska mycket ändå. Jag har fortfarande inte lagt upp bilder på sovrummet som nu är klart, men ska försöka göra det i morgon. I morgon ska jag också städa lite mer, torka golven nere, köpa nya påslakan innan jag tvättar sönder de vi har. Jag älskar färgen på våra påslakan men så ofta som jag tvättar de lär de väl gå sönder snart 😅 Har ju inte så många att byta med så tvättmaskinen bara går o går. Till veckan börjar också det stora projektet med att göra om trappen och hallen här uppe. Har köpt färg idag så det ska bli jättespännande o ser vart det här slutar.

På onsdag kommer farmor och hjälper mig med Alvar nu när Johan ska iväg och jaga. Hoppas dom får iaf en älg.. Börjar eka i frysen där ute snart!

Nä, usch! Nu håller jag verkligen på att somna känner jag. Bäst att jag lägger mig ner o stänger ögonen. Ha dn bra dag

Såhär ser det alltså ut just nu.. 🙈

  • Nära Mora

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229