Kalas!

Idag har vi vart på kalas för lille Sixten som fyller 1 år idag 😃 Grattis Sixten! Han är ju född bara några veckor efter Alvar så det är så roligt att se dom två tillsammans 😍 Sixtens pappa sa idag att dom kommer nog att bli pimplarkompisar! Båda två är så lugna o medgörliga så dom kommer säkert sitta ute på isen tillsammans om några år och pimpla och ha det mysigt. 😂 Säkert fiska mycket på sommaren också!

Kalas blir det även för mig o Johan i morgon. Johan ska på hockey med sina kompisar o jag ska på vasaloppstältet med Susanna o Linda. Det ska bli så roligt!! Jag har längtat efter det och såklart så har ju jag blivit jätteförkyld! Kan inte förstå att jag ALLTID blir jättesjuk när det är något speciellt som jag ska på! Jag va jättesjuk på balen i 9:an, lika på studenten, under Norgeresan, på Alvars dop, alltid! Undrar hur sjuk jag kommer vara på vårat bröllop 🤔 Lär nog börja med såna där ingefärsshot och lite mer vitaminer kanske?

I morgon blir det jobb först 8-17 sen hem o duscha och åka ner till Sus 👌🏻 Nu ska jag lägga mig i soffan, mysa med Johan och äta chips 😁 Hörs, hej!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229