Förändringar o nya målsättningar.

Heej!
Mycket har hänt sen jag skrev sist och jag har definitivt inte haft motivationen att skriva något heller så det har inte blivit av.. Så vad har hänt?

1. Jo, jag fick ju jobb vilket var bra.. Det som inte blev bra var att jag hann inte med allt jag ville. Det var inte riktigt rätt läge för att ha häst just nu medan Alvar fortfarande är så liten och jag inte fick fast jobb. Det på Ramirent är bara tillfälligt. Så tyvärr fick bästaste Nedra flytta hem igen 🦄💔 Den hästen förtjänar också att vara hos någon som kan ge henne obegränsat med kärlek och uppmärksamhet. Jättetråkigt, men nödvändigt.

2. Jag och Johan kom fram till att vi måste lägga lite mer tid på oss och lösa lite saker i och runt vårat förhållande.

3. Jag har fått nytt jobb som kommer ge mig och oss nya möjligheter och svårigheter, men mest möjligheter.

Jag ska alltså få köra lastbil igen!! Nattetid dessutom! Jag är så glad för att jag fått den här tjänsten och bäst av allt - det är en fast tjänst! Det kommer underlätta så mycket tidsmässigt och framförallt ekonomiskt! Det svåra blir när Johan börjar jobba igen eftersom vi inte fått dagisplats än men svärfar hjälper gärna till så mycket han kan och min farmor hjälper också gärna till så mycket hon kan så något ska vi väl lösa.

Tillbaka till mitt intresse då - eftersom det inte funkar för oss att jag har häst just nu så har jag tagit upp träningen igen ✌🏻 Det är så skönt att kunna åka till gymet vilket humör man än är på, när jag vill och bara köra! Dit kan jag åka tidigt på morgonen när Alvar o Johan fortfarande sover så stör det ingen att jag är borta heller 😊👍🏻 kanon!

Målsättning 2018:

ÄLSKA MIN KROPP!
Jag ska jobba med den kropp jag har. Jag vill ha en stark och en hälsosam kropp. Inifrån och ut.

MINSKA KRAVLISTAN!
Jag har alltid vart bäst på att ha för höga krav på mig själv. Jämt! Ska dra ner på dom kraven ganska mycket ändå för dom är ofta orealistiskt höga!

HA KUL!
Jag ska inte tänka så mycket eller planera allt i minsta detalj. Jag ska göra det bästa av situationerna och känna glädje i det jag gör. Vare sig det är på jobbet, på gymet, hemma i soffan eller vart jag än är o gör.

Vad har du för mål / tankar med ditt 2018?
Vill ni följa min resa till en starkare kropp?

Familjen kommer alltid först ❤️

  • Nära Mora

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229