det gör ont

I morse var det lite frost ute!! Äntligen kommer den tiden jag älskar mest! Frostiga mornar, när solen ligger på och det blir lite lätt dimma. Hur fint är inte det?? Jag älskar det! När man vaknar och ser att det är kallt ut, men solen skiner. Då blir man lycklig in i själen. Längtar fortfarande efter vintern, men vi måste ju ha det här mellantinget också. Så skönt när man kan öppna dörren och huset från dra i sig lite frisk luft. Det blir så mycket skönare inne då. Det enda negativa med kylan är att jag får mer ont i mina leder.. Men, då får man ta på sig massa varma sköna kläder så brukar det underlätta en hel del.

Hur går det med stressen då? Jo, den gör illa mig! Jag får så sjukt ont i kroppen av att vara stressad. Främst så får jag huvudvärk, ont i axlarna och ont i benen. Kroppen orkar liksom inte bära mig längre. Jag är fortfarande stressad och orolig över skolan, men efter att pratat med andra i min klass så har jag insett att jag är inte den enda som är stressad och förvirrad över det här. Det är dom flesta av oss. Den här veckans seminarier har gått hyfsat bra ändå för att vara så förvirrad och oförberedd som jag ändå har varit. Jag hoppas nästa vecka går bättre, trots att jag inte börjat läsa något än. Jag har faktiskt inte ens tagit reda på vad jag ska göra tills nästa vecka än. Jag vet att jag ska skriva en paragraf i en kurs och det är typ 60 sidor PDF att läsa i en annan kurs, men kommer inte ihåg vilken nu. Jag tänkte sätta mig och försöka göra upp ett schema för veckan och hoppas på att det inte slutar med att jag ligger i fosterställning och gråter..

Annars har veckan varit bra. Det är skönt att Alvar får vara på dagis under tiden jag pluggar och varje morgon den här veckan så har han faktiskt velat gå till dagis. Han har haft en period när han sagt varje morgon att han inte vill gå dit, men när han väl kommer dit går det ju jättebra. Det verkar ha släppt nu. Han sa tillomed i morse när han vaknade att han ville gå till dagis.

Johan är och jagar idag. Första släppet i år för Bianca. Hon är så lycklig för att få vara ute i skogen igen. Tydligen så var hon lös i 40 min i morse, sen hittade hon älg. Efter det har jag inte hört något så jag hoppas det går bra för dom där ute. Valpen fick vara hemma idag. Han är inte redo för att springa lös där och jaga älg än. Han är lite för grön. Dessutom har han gått ner så mycket i vikt under tiden Bianca löpte. Han var så stressad över det så han slutade äta stackarn. Han lär väl bli lycklig nu för att han får mer mat än vanligt det lilla matvraket.

Ikväll ska vi bort till Erik o Elsa på middag och det ska bli riktigt trevligt! Jag saknar verkligen att umgås med vänner.. Det har inte blivit så mycket av det på sistone. Allt tar ju sån tid. Vi har bygget, det är mycket med skolan, Johan jobbar mycket och sent. Sen har ju alla andra också sitt att ta hand om så fastän man bor 100 meter ifrån varann så är det svårt att få till något ibland. Men ikväll blir det av iallfall!

Nä, nu ska jag gå in o köra dammsugaren ett varv medan lilleman sover, sen ska vi väl äta nån lunch också kanske.

Hörs hej!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229