Det går framåt!

Sjukstugan verkar vara över för den här gången och vi hoppas inte den kommer tillbaka på länge! Har ångest inför allt som behöver göras här hemma och har funderat ett tag nu på hur jag ska få en bättre lösning i tvättstugan.. Just nu hamnar all ren tvätt som är tvättad och torkad på golvet. Plus att vi har två tvättkorgar också på golvet. Skulle ha haft in en till sektion av garderoben.. en sån halv bara så den får plats under fönstret. Då kan jag få in tvättkorgar i där och lägga den rena tvätten uppepå där och vika den. Ska visa bilder sen hur jag tänkt när jag hittar bilder som ser ut ungefär som jag tänkt.
I sovrummet har det inte hänt så mycket. Fått mejl om att tapeterna är påväg så förhoppningsvis kommer dom i morgon så vi kan börja tapetsera. Jag har fått avisering om att sängkappan från Ellos har kommit 😍 kommer bli en helt annan säng med den på!
Hoppas att fönstret har kommit/kommer den här veckan också så jag kan få med mig det hem på fredag kanske. Blir en tripp till Borlänge då över dagen bara.
Nu ska jag göra slut på lite energi hos Alvar och göra kväller för honom sen 😊
Ha det bra alla! 😘

  • Nära Mora

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229