Bra vecka :)

Måndag igen och Johan är borta på jobb.. Det betyder soffhäng med bara program som jag vill se på tv ^^ Typ Dessertmästarna, Loch Ness, Hell on Wheels osv..

Har haft en superbra vecka i Borlänge hemma hos pappa. Har ridit, hälsat på mormor o morfar, träffat pappas mormor och varit på hopptävling med mamma. Mycket hinns med på kort tid om man ligger i. hehe.

Johan åkte ju till Drevdagen för att jaga i tisdags, så då åkte jag och Alvar ner till Borlänge och hälsade på lite i stället för att sitta hemma här helt själva. På tisdag em åkte vi hem till min farmor för att hälsa på min pappas mormor. Hon fyllde nyss 96 år och mår hur bra som helst. Med Alvar så är vi alltså 5 generationer. Det är inte så vanligt så vi ska väl åka dit och ta kort nångång på alla generationerna. :)

Hemma hos pappa har jag mest vart ute i stallet. Det är så skönt att bara gå ut dit på morgonen eller bara vara där o pyssla o greja lite. Red ju såklart lite också. Det var helt underbart att rida Tinka nere på åkern igen. Hon kändes precis som vanligt och att få känna hennes glädje över att få arbeta lite är också helt underbart. Jag har sån abstinens efter hästlivet då de går inte att förklara, men det är lite långt för att åka en eller några gånger i veckan. Så kul är det inte att tanka ändå.. Åh juste! Jag kom faktiskt i mina hela läderchaps som är köpta typ 2005-2006 nån gång. Helt överlycklig för det! haha! Älskar dom! Helt klart bästa köpet inom ridkläder/utrustning :D

Kom hem i fredags och det var så mysigt att bara mysa med Alvar under kvällen och ligga i sängen och äta lite chips o godis :D

Spenderade lite tid hos min mormor och morfar också, träffar inte dom heller så ofta så då lär man ju passa på medans man är där. Alvar o morfar tog en eftermiddagslur efter maten där innan vi skulle åka o hämta mamma efter jobbet.

Till något annat: Har fått nya fina naglar idag av bästa Sara på Salong Ameo i Älvdalen.
Funderar också på att pierca mig igen.. Septum.. meen jag är för feg xD Det gör mer o mer ont varje gång man gör det.. Kan ha med åldern att göra.. Men jag tycker att jag passar i det iallafall :D Vad tycker ni?

Nu måste jag göra något åt min son som börjar bli väldigt trött. Hörs, hej!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229