Ambulans och adrenalin.

Ja, det blev våran kväll/natt igår.. Alvar vaknade igår vid kl 23 och hade svårt att andas så vi ringde ambulansen som kom o hjälpte honom med inhalering. Vi fick följa med till akuten i Mora där han fick lite mer mediciner. Det hjälpte lite grann men han hade fortfarande tungt att andas och eftersom det tyvärr inte finns nån barnläkare i Mora så fick vi då åka till Falun istället.

Alvar var jättesnäll och gnällde ingenting förrän vid 4-halv 5 i morse. Då började han lessna ur och det är väl helt förståeligt. De gjorde inget mer i Falun förutom att konstatera att han har Krupp, men han blev bättre där så vi fick åka hem. Medicinen från Mora började nog ge effekt. Eftersom kl va 6 i morse och vi hade vart vakna ett dygn och Alvar fått sovit 3-4 timmar på det dygnet så åkte vi hem till min pappa och sov en stund och fick mat o så innan vi åkte hem hit. Det var skönt!

Nu hoppas vi på en lugnare natt och att vi slipper ringa ambulansen igen. Tack till ambulanspersonal, alla sköterskor och läkare som vi träffade igår. Alla var supertrevliga och hjälpsamma! 💖
#tacksam #krupp #sjuktbarn #ambulansendalarna #landstingetdalarna #moralasarett #falulasarett

  • Nära Mora

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229