VEGANSK GLASS

Hej på er!

Hoppas ni mår super bra, jag gör tyvärr inte det då jag är ganska sjuk men kämpar på i skolan ändå, vilket gör mig ännu sjukare hahaha. Aja, idag har jag iallafall haft 3 "lektioner" första var bibloteksinfo, sen mellan den och andra lektionen passade jag på att gå till IT med min dator som var trasig vilket ni kan läsa i gårdagens inlägg, jag fick tillslut en ny dator dock samma modell :(. Andra lektionen var studieteknik, vilket var för engångskull lärorikt, vilket jag inte brukar tycka.

Sista lektionen var en 3 timmar typ mentorstid, something like that haha väldigt oklart. Blev lite information, lära känna klassen och sånt skit som vanligt, you know the deal. Sånt som alla redan vet och man tycker det bara är jobbigt.

Nu är jag hemma, jag har hunnit handla mat, åkt och hämtat pizza samt snackat med mamma bara. Provade en vegansk glass som var så sjuuuukt gott! Asså jag tycker inte om mycket glass men denna skulle jag kunna äta fööör mycket av. Bilder ser ni nedan <3 Hoppas ni får en bra fortsatt vecka, puss på er!!

Kollade på Bianca Ingorossos senaste vlogg , älskaaaa!

#sweden #sverige #veganicecream #vegan #food #youtube

  • MY DAY

Gillar

Kommentarer