VALBORG

Vaknade upp 8.00 och åt frukost, blev en smoothie på hallon och yoghurt...smarrigt värre! 9.00 cyklade jag till och väntade på Carro för att vi sedan skulle cykla till Eskiln och springa.

Efter vi hade sprungit klart och jag kommit hem, så blev det ännu ett träningspass, men denna gången blev det att träna ben. Lockade även håret då jag inte hade nåt att göra.


Sedan gick det några timmar, jag låg mest och hade en chilldag. Köpte en väska igår gjorde jag också. Runt 17.00 kom Melker hit och vi åt lite innan vi drog ut mot nya äventyr. Älsklingen drog hem till en kompis och jag stack och mötte Carro och Myra, vi skulle upp och kolla vid Majbrasan, men då den inte var mycket för världen vid tillfället så åkte vi till Melker oh några kompisar.

Väl där satt vi bara och chilla, jag och Myra hade lite att prata om då vi inte setts på nästan ett halvår. Runt 21.00 så drog alla vi stack upp till majbrasan, som jag, Carro och Myra tidigare skulle varit på, nu var iallafall elden igång.

Efter brasan gick vi en sväng till Coop, blev att vi stannade där en stund då killarna träffade några kompisar där. Jag och älsklingen stack nästan direkt efter det, då han skulle hinna med bussen och jag var för trött för att vara kvar.

Jag somna ganska direkt efter jag kommit hem, men en sjukt mysig valborg fick jag iallafall. Hur var din valborg?

Gillar

Kommentarer