Vad är mitt favorit träningsmärke?

Innehåller affiliate-länkar

RELODE!!! (inget betalt samarbete)

Upptäckte detta märke för ca 3 månader sen och jag är besatt! Ett svenskt märke dessutom <3 Kan vi bara ta en stund och kolla in denna snygga design? Jag ÄLSKAR den! Super bekväma verkligen! Har dock upplevt att de kan vara lite stora i storleken och shortsen på bilderna brukar åka upp för min del, men jag har lärt mig och beställa en storlek mindre nu och wow vad de sitter bra!

Deras produkter produceras i Europa och Asien, hos certifierade fabriker som uppfyller kraven för arbetsvillkor och löner samt är fria från barnarbete. Vad mer kan man önska? De ligger på ett pris mellan 300-600kr vilket är normalpriset för högre kvalitet på träningskläder. Dessutom har de SJUKA rabatter på flertalet produkter och dessutom en studentrabatt på 20% !!! Det blir alltså extremt bra priser som man landar på i slutändan!

Alla deras paket skickas från ett lager i Malmö(Sverige) via Köpenhamn (Danmark) för att nå en så miljövänligt och snabbt distribuering som möjligt. Jag personligen har aldrig varit med om så snabb leverans som jag fått från Relode. Jag får oftast hem paketet 1-2 dagar efter att jag beställt det även nu under juletider.

Den lila långärmade tröjan är den första långärmade träningströjan jag någonsin klarat av och träna i. Jag blir extremt varm av minsta rörelse och denna är så pass luftig och bekväm att det känns som och träna i en sport-bh, vilket är det jag oftast gör. Jag gillar Relodes sport-bh:ar väldigt mycket då de för det för det första är SUPER SNYGGA och för det andra täcker väldigt bra vilket gör att det funkar som crop-tops lika bra.

De framhäver musklerna sååå bra och det ger ju alltid lite extra motivation och se hur snygg man är och vilka framsteg kroppen nått. Alla byxor jag har därifrån är dessutom 100% squat proof! Har dock märkt att man lär ha ganska tunna trosor under då kanterna syns annars men det är något jag märkt med de flesta tights från diverse märken.

Jag är ju helt klart LITE BESATT av detta märke! Sen är det ju alltid roligt när företaget har en bra socialmedia profil och interagerar med deras följare. Kommer helt klart fortsätta stödja detta företag och rekommenderar verkligen och införskaffa er ett par kläder från dem!

Gillar

Kommentarer