Vad är mina styrkor

Detta är en bloggvecka där tanken är att jag ska lära känna mig själv bättre. Fundera på frågor som andra ställer till en, vad är egentligen svaren på frågorna? Jag gör detta för mig, men jag delar med mig det till er för att ni ska kunna få inspiration till att vilja lära känna er själva.

Jag är självständig.

Jag klarar mig själv. Jag kan själv. Jag behöver inte din hjälp. Är saker jag ofta tänker, saker som jag ofta säger. Jag behöver inte en kille för att kunna göra si och så. Jag är helt funktionell på egen hand. Ja, det kan vara skönt att ha någon vid ens sida ifall man inte orkar mer, men för mig är det inget måste. Jag överlever själv.

Jag är envis

Andra skulle säkert kalla mig dålig förlorare, det skulle i för sig jag också kalla mig. Jag är en tävlingsmänniska in i ryggmärgen. Jag slutar inte fören jag är på toppen, om jag inte hamnar på toppen, ja då blir jag inte direkt glad. Jag slutar inte fören jag gjort mitt allra bästa, och om jag inte klarar mitt bästa så är jag en dålig förlorare. Jag ser det som både en svaghet men även en styrka, för det gör att jag gör mitt jobb till 110%.

Gillar

Kommentarer