Tips på julklapp

Många går länge och funderar på vad de ska köpa för julklappar, hur mycket ska man lägga ner per person, kommer personen och gilla den? Jag har aldrig förstått själva poängen med och köpa jättedyra julklappar, för enligt mig ska inte denna högtid handla om pengar utan om KÄRLEKEN för våra nära och kära. Det är viktigare än någonsin och vissa uppskattning för de man har runt omkring sig i dessa tider, vi kan inte fira som vanligt och många känner sig därmed ensamma. Därför valde jag att börja en ny tradition i år, för att sprida lite GLÄDJE i samhället.

Min familj har aldrig varit den som skickat ut julkort till släkten, vilket jag tyckt varit ganska tråkigt men ändå inte lagt så mycket tankekraft på. Vi har varje år fått ett julkort från våra kompisar i Kalifornien, en jätterolig grej att kolla tillbaka på enligt mig. Så i år under dessa mörka tider valde jag att börja med samma sak, men jag tog det ett steg längre.

Ni som läser min blogg vet mycket väl om att jag älskar träning, men vad många inte vet är att jag är en liten pysselnisse också som ÄLSKAR att rita och måla. Precis som gymmet så ger det mig ett lugn i kroppen, alla andra tankar bara försvinner för att jag fokuserar till 100 procent för att göra något perfekt.

Jag har nu suttit i ca 14 timmar och gjort helt egna julkort från scratch. Allt som behövs är papper och penna och lite fantasi, eller i mitt fall PINTEREST, sök bara på "Christmas drawings" och ni får upp tusentals med olika förslag. På insidan av kortet skrev jag olika citat på varje kort för och göra det ännu mera personligt. För som sagt under dessa tider, under rådande pandemi så är det SÅÅÅÅ viktigt att man får alla och känna sig uppskattade, det är en tuff tid för många!

Jag kan tyvärr inte visa alla nu eftersom jag inte delat ut alla kort till respektive personer, men jag kommer göra ett inlägg senare där jag lägger ut på alla bilder.

Jag hoppas att ni tar hand om er och varandra där ute, fortsätt kämpa och gör det bästa av situationen. Ni är GRYMMA!

  • TIPS

Gillar

Kommentarer