Tillbaka till mitt andra hem

Innehåller affiliate-länkar

Efter ett uppehåll från gymmet p.g.a. olika anledningar så är jag äntligen tillbaka på platsen som gör mig glad. Har varit så trött och inte orkat göra någonting om dagarna under dessa veckor som jag varit borta från mitt älskade gym.

Idag var dagen jag tog mig i kragen och traskade iväg till gymmet, och lyckan när man kommer dit och är HELT SJÄLV <3 Det är skönt och vara själv på gymmet vanligtvis utan en pandemi, men lyckan är ännu större nu när det är ett dödligt virus ute i världen, eller vad tycker ni?

Och att träna i dessa snygga kläder från RELODE är ju rent av magiskt!

Blev självfallet ett benpass idag, jag gillar och börja med det efter ett uppehåll för och se hur kroppen reagerar. Det är den största muskelgruppen och därmed krävs en högre ansträngning. Ett perfekt sätt att se vart styrkan ligger någonstans. Det kändes helt okej, var stark i låren men kändes som att quadsen var väldigt korta idag vilket gjorde att det stramade något fruktansvärt...men jag kämpade mig igenom det. Tillslut så släppte den känslan, en lättnad må jag säga.

Passet

Uppvärmning

Rumplyft med band 20 x 3

Benböj med band 10 x 3

Sammansatta rörelser

Knäböj 3-5 x 4

Raka marklyft 5-8 x 4

Lunges med KB 10-12 x 4

Isolerande övningar

Sittande vadpress 5-8 x 4

Benspark 5-7 x 4

Höftabduktion 5-8 x 4

Höftadduktion 5-8 x4

Mage

Russian twist 10-20 x 4

Toe touches 5-10 x 4

Testade mitt bälte och mina nya crossfitskor för första gången och gud så skönt de satt båda två. Väldigt bra investeringar! Greppet på dessa skor är helt sjukt! Jag hoppas ni mår bra och har haft ett bra nyår och tagit hand om er!

Gillar

Kommentarer