THREE THINGS - DAY 3

THREE DEEP THINGS THAT CROSS MY MIND A LOT

Om andra människor ser omvärlden som en själv

Har du tänkt att andra människor faktiskt kanske inte ser världen likadant som du gör det själv? Att det du ser som rosa kanske någon annan ser som grönt?

Det tänker jag ofta på, ibland känns det som en självklarhet att alla ser omvärlden likadant, medans en annan gång är det de enda jag tänker på. Tänk dig att din bästa vän kanske ser dig på ett helt annorlunda sett än vad du själv ser ditt utseende. Kanske är det därför alla har olika smak, för om du tycker att en t.ex kille är snygg medans någon annan tycker att han är skitful, ser han då lika ut för båda?

Om det finns planeter med versioner av oss 

Tänk dig att det kanske finns en planet, i någon annan galax där det finns versioner av dig och mig, dem ser likadana ut men dem har helt annorlunda personligheter, eller kanske till och med samma personlighet som du och jag har. Kanske gör dem alla händelser som vi gör. Tänk dig hur stor sannolikheten är att det finns minst en planet med liv på, tänk dig då att dem kanske är versioner av oss., eller är vi då versioner av dem? Ser världen likadan ut där som här tror du?

Hur just jag hamnade i min familj

Jag menar inte hur jag kom till och ploppade ut ur mammas mage. Jag menar hur just jag som person hamnade här. Jag kunde lika väl hamnat i Kina eller Indien. Men jag hamnade här i lilla Fagersta hos familjen Göransson. Jag är väldigt glad att jag hamnade här, men vilken liten chans att jag gjorde det när jordens befolkning är så sjukt stor.

Hur ser det egentligen ut innan man sätts in i ett ägg, vet inte riktigt hur jag ska förklara vad jag menar. Men hoppas ni förstår.

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
ÅH älskar sådana här tankar!! Kan prata om sådant i TIMMAR!❥
nouw.com/sarakarlssonsse
elsey
elsey,
Men ellerhur <3
nouw.com/elsey