THREE THINGS - DAY 1

"Tre things" är namnet på denna veckans tema, varje dag kommer jag lägga upp ett inlägg där jag skriver om tre saker inom en kategori, typ...ni kommer förstå.

THREE THINGS I'M PROUD OF

Min kropp

Hela mitt liv har jag hört att jag är "för" smal, vilket har lett till att jag har tänkt att jag är "för" smal. Jag har försökt gå upp i vikt, men det har aldrig riktigt känts rätt. Det var ju inte rätt, varför skulle jag lyssna på andras åsikter om MIN kropp, VARFÖR lyssnade jag.

Ja, jag är lång och jag är smal, men jag har aldrig mått dåligt av att väga så lite som jag gör, och faktum är att idag väger jag inte för lite, ENLIGT mig. Jag bryr mig inte längre om siffrorna på vågen, jag bryr mig inte kommentarerna som "ät grädde", "ät fet mat" och gör det och det. F*CK that shit, jag tänker äta vad jag vill och jag tänker älska min kropp för vad den är!

Min familj och mina vänner

Jag är så lyckligt lottad så jag vet inte vad. Att ha en familj som bryr sig så mycket om en och verkligen finns där för en, no matter what är bland det finaste man kan ha. Vi kan verkligen prata om allt mellan himmel och gjord. Vet att du läser detta mamma, så jag vill bara att du ska veta hur mycket du betyder <3

Jag har kanske inte jättemånga vänner men det är för att jag har svårt att lita på folk och när jag litar på någon så litar jag 100% på en gång. Iallafall de vänner jag har, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Ni är som en andra familj, vi kan göra och prata om allt. Tack för att ni är i mitt liv <3

Min personlighet

Jag ser mig själv som en väldigt omtänksam person. Jag avskyr när folk är ledsna och jag vill gärna hjälpa till, även om jag kanske inte kan eller borde alla gånger. Jag kan absolut ha mycket humörsvängningar och jag kan bli riktigt arg och det är inte min direkta favoritsida om man säger så. Men om jag blir arg så har jag antingen pms eller så har någon verkligen gått mig på nerverna. Annars är jag en glad och pratsam person. Jag är ganska envis och jag ger mig inte i första taget.

Gillar

Kommentarer

Rasmus
,
bra skrivet💗💗💗💗
Rasmus
,
jävligt bra skrivet