Svarar på diverse frågor

Hej på er <3

Det är lördag, jippi! Jag är fortfarande sängliggandes...mindre jippie :( Men, men jag lever och det är huvudsaken. Idag tänkte jag att ni skulle få lära känna mig bättre och tror inte det finns något bättre sätt att göra det genom att svara på lite frågor ;D Och frågor ja det har jag fått gott om de senaste 4 månaderna sedan jag skaffade mig ett konto på Tellonym, en app där man ställer anonyma frågor till andra. Visserligen kan det komma lite shady frågor ibland där man ifrågasätter människorasens kompetens men sånt är livet, det är bara och le och vinka!

Nä vad väntar vi på, nu tar vi och dyker ner i frågorna!

Jag är inte direkt en person som reflekterar över lukter, om något inte luktar väldigt illa eller rök doft. Så denna fråga gjorde mig lite kluven.

Har aldrig riktigt förstått mig på svartsjuka, kan vara för att jag är så säker på mig själv, men ser absolut ingen poäng med att vara svartsjuk på någon annan. Om du vill ha något, jobba då tills du får det eller vad som nu krävs.

Ni kanske har räknat ut att jag är ett träningsfreak vid detta laget...eller aa iaf ni som känner mig vet det. Det kommer mer träningscontent när jag är frisk.

Mina två förebilder. Har en hel del andra förebilder inom andra sporter men när det gäller crossfit/fitness så är det dessa brudar.

Det är bara en kyss enligt mig. Gillar jag någon och känslorna är besvarade så går jag för det.

Hade en väldigt kort teaterkarriär i typ fyran ;D Tror jag gjorde en pjäs eller något sånt.

Dator är också väldigt skönt om jag skulle få behålla så att jag kan dela med mig av mitt liv till er små älsklingar.

Möjligtvis att jag skulle svarat träning på den men jag ser det inte som ett beroende direkt även fast jag gillar och träna extremt mycket och hårt. Ett beroende för mig är något dåligt som man inte kan sluta med och jag kan sluta träna om jag vill, jag mår inte bra av att inte träna för att det dämpar min ångest och andra besvär men jag kan sluta när som helst om jag vill.

Så sant. Ibland får jag produktivitetsryck på söndagar också, försöker preppa inför kommande veckan och sådant.

Bor själv i ett blått hus så tänkte att det i stort sett handlade om mitt hem ;D Egocentrisk eller?

Det är sant. Jag är stolt över mig själv och hur långt jag kommit i livet. Varje dag är en liten seger i sig själv att orka sig ta igenom. Är självklart stolt över mina familjemedlemmar och vänner också över diverse saker och jag hoppas innerligt att dem vet det.

Tror inte jag riktigt varit med om att någon skrikit på mig. Har åtminstone inte något minne av det. Men om någon höjer tonen så går jag oftast därifrån om det inte går och resonera med personen ifråga.

Jag älskar och planera och tack vare min älskade mor så är jag lite av ett kontrollfreak. Jag kan dock vara väldigt spontan, jag är den där kompisen som tar andras idéer och förverkligar de.

Kanske låter lite ytligt men det är åtminstone ett ärligt svar. Om det handlar om en kille så är längden viktigt för mig, jag har försökt och bortse från den faktorn med jag har kommit till slutsatsen att längden är lite för viktigt för mig trotts allt. Jag vill liksom kunna gå i 10 cm klackar och ändå ha en eskort som är längre än mig.

Bortsett från träning så är mode min stora passion. Älskar och vara kreativ på olika plan och kläder tar det till en ny nivå. Det är basically konst som man har på sig.

Träffar dem inte superofta men när det väl händer så är det full rulle. Praoade även som idrottslärare på en låg och mellanstadieskola för några år sedan. Har alltid haft lätt att vara den vuxna som barn behöver i sin omgivning även när jag va mindre så var jag den ansvarsfulla. Tror barn känner sig ganska trygga med mig vilket är väldigt skönt.

Sorgligt nog så skulle jag säga tiden med ett av mina ex. Vi hade en extremt rolig tid tillsammans och det umgänget som jag hade med honom var helt underbart. Hade dessutom min dåvarande bästa vän vid min sida då hon dejtade mitt dåvarande killes bästa vän. Vi umgicks hela tiden och det var verkligen början på ett nytt kapitel i mitt liv. Att det är sorgligt att det var denna tid är för att mitt ex behandlade mig som skit efteråt, jag gjorde visserligen vissa dåliga saker jag med men han blev en helt annan människa...och inte till det bättre.

Had du några frågor som du vill ställa anonymt klicka då här.

Annars är det bara och ställa dem nere i kommentarsfältet<3

Puss & Kram

Gillar

Kommentarer