Skolstart med kaos

Hej på er!

Det var ett tag sedan vi hördes sist, förvånade? Men jag har bara inte känns feeling för att blogga och då bör man inte göra det heller. Men nu är jag här igen och nu testar jag återigen, så får vi se vart det leder. Vet ej hur mycket tid jag kommer ha över då jag kanske kommer ha mycket i skolan, då jag precis börjat NA på gymnasiet och det är en stor förändring, men vi lär väl se.

Så vad har hänt?

Jo jag har haft ett skönt sommarlov med fina vänner, jag har faktiskt bara varit hemma hela sommaren, vilket varit lugnt och skönt och jag har hunnit tänka väldigt mycket, vet inte om det direkt är något positivt men.

Jag har börjat gymnasiet som jag nämnde tidigare, jag går naturvetenskap. Jag började fredag 17/8 och idag var min andra dag, vi fick datorer idag och det har inte gått bra någonstans. Till och börja med fick vi hp datorer istället för dell vilket alla andra klasser fick, bara för att dem beställt fel antal...för det andra så hade jag ingen ström i min dator när vi skulle starta dem på lektionen, men tänkte inte mer på det...kommer hem laddar den i någon timme, märker att den inte laddar...visar sig att batterierna är fucked upp så att min laptop stänger av sig totalt om jag drar ur laddar sladden.

Kan påpeka att jag är sjuk...så jag har typ haft ett mental breakdown, men vad vore livet utan motgångar?!

  • MY DAY

Gillar

Kommentarer