Skidhelg i kloten

Hej på er!

Det var ett tag sen...ovanligt va. Nej men skämt och sido så får bloggandet vara lite som det är just nu de sista månaderna av gymnasiet. Plugget måste vara fokus just nu och efter det kommer träningen, att dessutom hinna blogga kontinuerligt är något som inte finns på kartan just nu...men jag ska försöka så gott jag kan.

Hur som helst så har jag haft en magisk helg uppe i Malingsbo-kloten där familjen hyrde en stuga från igår till idag. Gårdagen började med ett inköp av nya skidor, blev ett par atomic igen. Sedan bar vi oss mot Kloten där vi först åkte skidor på sjön där. Inte superbra spår utan jag som åkte först fick ploga en hel del snö i spåret tyvärr. Men vackert var det.

Sedan kom vi till stugan och kollade på lite skidskytte innan det blev och testa ytterligare ett spår. Var ett läskigt första varv som det är vid alla nya spår då man inte vet hur spåren ser ut, d.v.s. om de är sönderkörda eller inte. Ett helt okej spår med helt underbart vacker miljö. Blev även några varv på denna bana imorse vid soluppgången och när man är lite säkrare på hur spåret ser ut så blir det alltid lite roligare. Bara njut av dessa vackra bilder <3

Önskar er alla en glad alla hjärtans dag <3

Gillar

Kommentarer