#nouw30daychallenge

Min resa har minst sagt varit en berg- och dalbana. Jag började blogga redan som 10-åring, på en bloggportal som inte längre existerar. Jag visste inte alls vad jag höll på med, men det var okej för jag tyckte det var roligt ändå. Ju äldre jag blev desto svårare fick jag för och blogga, jag fick extrem prestationsångest och tyckte inte längre att någonting jag gjorde var tillräckligt bra för och publicera...så jag slutade. Det gick något år och jag försökte igen, denna gång med mera mål. Jag bloggade om mitt liv och vad jag gjorde om dagarna, men enligt mig så gjorde jag ingenting roligt som var värt att skriva om, trotts att jag hade höga läsarsiffror så slutade jag ännu en gång. Det är svårt och säga hur många gånger jag börjat och slutat med och blogga, jag har helt ärligt ingen koll på det själv, men det som räknas är att jag försökt och jag gav aldrig upp.

Jag började denna blogg 2018-04-06 med och skriva om mig själv och mina tankar. Jag höll i bloggandet ganska kontinuerligt i 6 månader men efter det blev det ett uppehåll på 2 månader. När jag på nyår sedan bestämde mig för och bli vegan började jag blogga om det i två korta månader, det var många som gillade det jag skrev om men jag fick brist på idéer och orken tog slut, jag kände mig så begränsad...så jag slutade igen. Sedan kom mitt längsta uppehåll någonsin på denna blogg och här är vi idag 2020-12-07 började jag blogga här igen. Nu har jag mer driv än någonsin och jag känner att min historia är viktig och dela med sig av. Jag har hittat mina stora passioner här i livet...nämligen veganism och idrott. Jag har hittat det jag brinner för! Kanske kan jag hjälpa någon på traven till och hitta sina passioner är i livet, kanske kan jag göra skillnad genom och dela med mig av mina intressen. Det är min ambition för denna blogg!

Att leva med grov prestationsångest är inte lätt, det är extremt energikrävande och vid minsta lilla fel skapas en klump i magen, en klump av oro för vad som kommer hända härnäst. Jag hade skyhöga krav på mig förr, jag har fortfarande höga krav på mig själv men jag vet idag hur jag kan hantera mig själv när saker inte går som planerat. Jag vill dela med mig av hur jag gör för och må bättre och hur jag tränger ute alla onda tankar om mig själv, för vem vet kanske funkar det för någon av er som läser detta, kanske kan jag hjälpa någon och må lite bättre <3

Jag antar #nouw30daychallenge för att utmana mig själv till och fortsätta med bloggandet. För jag vet själv att jag mår bra av det och för att jag vill utöka mina chanser för och hjälpa någon där ute som kanske behöver en liten påminnelse om att det blir bra tillslut och att just du är värd såå mycket mer än du tror.

Här är en Länk till challengen, ifall du också vill utmana dig själv!

  • TIPS

Gillar

Kommentarer