Morgonprommis

Innehåller affiliate-länkar

Hej finisar!

Idag började jag dagen med en härlig morgonpromenad, hade hoppats på lite soluppgång men icke som icke...jag fick snö istället < Som ni kanske vet så ÄLSKAR jag och starta dagen men och röra på mig, jag blir såååå pigg och glad. Man behöver inte gå till gymmet och köra ett jättehårt pass, det räcker faktiskt med och ta en promenad ute i kylan. Sätt på dig ett par hörlurar och höj volymen, sätt på den där starka låten som får dig och känna dig som att du kan göra allt och lite till. Ta djupa andetag och känn hur den kalla luften fyller dina lungor om och om igen.

Efter att ha varit sjuk och inomhus i ca 2 veckor så gav denna promenad mig ett leende på läpparna. Vädret kanske inte var på topp och jag kanske inte var ute i skogen som jag önskat men jag brydde mig faktiskt inte om något annat än att jag var utomhus och stimulerade min kropp.

Fun fact, jag har jobbat på denna plats (inte just i detta hus). Det var mitt första sommarjobb som servitris. Hembygdsgården heter platsen för er som inte är från Fagersta.

Känner mig extremt fancy i denna blus.

Va ju tvungen och följa trenden och införskaffa mig en sådan stickan topp. Fancy.

I skrivande stund sitter jag och pluggar matte, jag är verkligen inte bra på matte men ändå så läser jag de två kurser parallellt, nämligen matte 5 och matte specialisering (universitetsmatte). Egentligen behöver jag inte läsa kurserna, och kommer mest sannolikt inte ha användning för dem i framtiden men jag har valt att läsa alla mattekurser ifall att jag skulle ändra karriär i framtiden och plugga till något helt annat än vad jag tänkt, vill inte behöva läsa upp massa kurser. Om jag som suger på matte kan göra det så kan definitivt du också göra det!

Nu ska jag plugga vidare på min talteori!

Puss, haaj!

Gillar

Kommentarer