Min träningsresa

Hej på er alla underbara.

Det blev ett konstigt uppehåll, kunde nämligen inte lägga upp några inlägg trotts att det stod att jag laddat upp dem. Men nu är det löst iallafall!

Ni som följer min instagram vet att jag skrev på min instastory att jag haft en bergochdalbana till träningsresa, och jag tänkte i detta inlägg förklara lite mer ingående om varför det varit det och hur jag mår idag vad gäller min träning.

Let's go!

Allt började 2015, jag spelade en brännbollsmatch uppe på Fagerliden. Allt va bra, jag slog långt och jag varvar, i slutet vid sista konen var det en liten grop och så var det "högt" gräs omkring så man inte ser hålet. Såklart trampar jag i hålet och vrider om hela knät, jag hade haft känningar i knät innan men inget som jag direkt reagerade på. Men efter den "olyckan" fick jag extremt ont men det kom och gick, vissa dagar var jag helt bra.

Ända sen dess tränade jag med knästöd eller tejpat knä/knän, jo för jag skulle såklart börja få ont i båda knänen, typiskt va?

Förra året blev det så illa att jag åkte till ortopeden i Västerås och införskaffade mig ett par sulor för just mina fötter, detta hjälpte verkligen! Jag har fortfarande sulorna och mina knän mår idag mycket bättre än för 1 år sedan. Jag träffade även en sjukgymnast innan jag träffade ortopeden, och där fick jag övningar som jag tyvärr inte kan säga hjälpte direkt. Utan jag gav mig f*n på att jag skulle bli bättre och började träna upp knäna och vader. För jo tro det eller ej jag har haft problem med vader också, samt benhinnor, men det är en annan historia.

Idag är som sagt mina knän nästan helt bra, det är dagar då jag har problem men det är ändå lindrigt. Tyvärr är mitt problem idag min rygg och axlar, vilket jag håller på att träna upp just nu. Vill ni veta mer om det så kommentera!

Gillar

Kommentarer