Memory trip 2020

En vecka har nu gått på det nya året 2021. Är det konstigt att man vill att tiden ska gå snabbare? Jag hade så mycket och se fram emot detta år, skulle genomföra klassikern, tar studenten, fyller 19 år och en massa annat. Men allt är förstört nu tack vare Corona. Jag gick in i 2021 med noll förväntningar och nu ligger jag här...sjuk. Har beställt ett covid-test och är inte jättetaggad på och genomgå den proceduren igen.

Deppig som man blir när man ligger på sitt rum i ensamhet så försökte jag ändå muntra upp mig själv genom och skrolla i bilder från 2020, och vet ni vad jag insåg? 2020 var faktiskt ett bra år! Det må ha varit speciellt och skulle nog varit liiite roligare utan corona men jag och mina närmsta vänner gjorde det bästa av situationen och vi lyckades nå jäkla bra med det!

Så nu tänker jag skryta lite genom och dela med mig av lite bilder från några av mina favoritminnen från 2020, varsågoda!

dd

Nu i efterhand har jag insett att jag gick på en jäkla massa promenader, inte ensam såklart utan med antingen en eller två av mina närmsta vänner. Det blev även en del bollkastning med Charlie som är min kompis Robins hund, så söt! I början av året var även jag och Nike lite besatta med och plocka upp skräp både i skogen och i stan. Här ser ni bilder från en promenad där vi hittade ett däck runt ett träd, däcket döpte vi till Stig och bar med honom på en 5 km lång promenad ;D Lite otympligt blev det men även riktigt roligt!

Det blev inte bara promenader utan en hel del löpning också! Längtar verkligen till och komma ut i spåren igen, vill bara bli frisk nu så jag kan träna som en galning igen!

Träningsfreak som jag är så blev det även en hel del cykling också! Detta är det första året jag träningscyklar vilket är något jag kommit till underfund med att jag älskar! Tränar både mtb och landsväg och kan helt ärligt inte välja vilken som är roligast!

Som sagt blev en hel del promenader speciellt med denna lilla rackare Bobbo! Nikes "lilla" hund <3 Snällaste, kattjagande sötnos någonsin!

Har ju även spenderat en del tid på gymmet! Mitt andra hem <3 Men nu under corona så blev det även en hel del träning utomhus! Eftersom skolan blev på distans större delen av förra året så blev även våra idrottslektioner det och det resulterade i som ni sett en massa promenader men även styrketräning. Jag och Nike var så gått som oskiljbara till större delen av veckorna!

Så mycket som jag tränade så var jag ju tvungen att äta en hel del också, och varför inte äta extremt god men även nyttig mat! Bananpannkakor blev en stor hitt och det är dem fortfarande...har två matlådor fulla med bananpannkakor i kylen atm ;D

Vi åkte ut till mina föräldrar som stod på en camping och fikade med dem! Och vilken trio är vi om inte den som alltid letar efter nya äventyr, så självklart blev det en promenad på en stig som jag växte upp med och gå på <3

Vi lekte modeller också ;D

Jag skaffade mig det bästa sommarjobbet jag någonsin haft! Och fick chansen att bli vän med några extremt fina personer, blev väldigt mycket närmre med min faster som också jobbar där! Är det något jag är tacksam över så är det att jag fick detta jobb. Trotts allt drama som hände där så har jag aldrig känt mig mer hemma i denna stad. Fick vara med om några extremt roliga händelser bland annat en väldigt nyfiken fågel. Fick även chansen att fortsätta jobba efter sommaren som vikarie och tack vare corona så fanns det inte mycket och göra ibland, därmed resulterade det i lite spontana gymnasiströrelser, jobbar ju trotts allt i en idrottsanläggning ;D

Min längsta semester var fyra dagar och den spenderade jag på allra bästa sätt nämligen med mina bästa vänner nere i Sommen, där tjejen i mitten bor <3 Testade åka wakeboard för första gången...katastrofal händelse men ändå roligt. Blev sorligt nog bara en löptur där nere då vi var uppe sent om kvällarna och skapade vackra minnen. Detta blir det lätt och göra om igen!

Midsommaren spenderades med dessa puddingar utomhus! Corona style, tur att det är varmt på sommaren!

Tog utklädande på allvar i år! Firade halloween lite mer än vad jag gjort alla andra år konstigt nog ;D

Fick mitt första samarbete någonsin och det blev med inga mindre än Crownstudent.

Fick hem min helt fantastiska studentmössa! Ska vara ärlig...jag var skeptiskt den första dagen jag fick hem den men sen insåg att den är helt perfekt! Beställde den som sagt från crownstudent.

Åkte ner till Tjärnö marina laboratorium på studieresa, och wow vad vacker miljö. Att få testa på marinbiologi var verkligen roligt och maten där var helt fantstisk. Aldrig ätit så god vegansk mat bortsett från den jag själv lagar. Blev några härliga löpturer även där, ganska magiskt att springa längs havskanten och kunna springa så långt ut den bara går innan öarna tar slut. Mindre roligt var det att springa i bäcksvart mörker utan någon som helst belysning, fick alltså springa med min ficklampa på mobilen...inte riktigt det jag räknat med. Fick skapliga adrenalinruscher när det kändes som att ett djur eller något värre skulle hoppa fram och attackera mig...lite kul ändå ;D

Körde spinning typ två gånger, insåg att det var ganska roligt men mina leder tyckte det var drygt.

2020 var ett äventyr minst sagt. Trotts alla sjuka händelser som drabbade världen så är jag ändå nöjd med vad jag själv kunde åstadkomma. Nu är det bara att göra det bästa av 2021 helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vad många härliga bilder! Ser ut som ett bra år ändå, trots att fet varit mycket jobbigt med corona. Kram!! <3

nouw.com/hilma
elsey
elsey,

Tack så mycket! Ja det var ett bra år om man fokuserar på de små sakerna <3 Kramis

nouw.com/elsey
NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Jättefina bilder! Verkar som att 2020 var rätt bra ändå <3

nouw.com/notsoquiet
elsey
elsey,

Tack så mycket! Kramis <3

nouw.com/elsey