Man måste må dåligt för att kunna må bra

Hur mår jag egentligen? Är en fråga jag ställer väldigt ofta till mig själv. Jag funderar väldigt mycket på varför jag mår och agerar så som jag gör i livet, varför är jag där jag är i livet just nu? Vad tog mig hit, vad var det jag gjorde? Sådana frågor älskar jag att reflektera över.

Just nu mår jag dock inte alls bra, jag har haft jättemycket ångest och min kropp har inte heller mått bra p.g.a. stress och pms. Jag har dock inte känt att jag kan eller egentligen vill göra något för att må bättre i de stunder jag mått som sämst. Därför har jag stannat kvar i den där svackan av att ligga på kvällarna och fundera såpass mycket på alla misstag jag gjort till den punkt då jag mår skit. Alla har väl någon gång varit med om att man faktiskt vill må dåligt, man vill inte att någon ska få en att må bättre. Jag tror att det är ganska nyttigt och ha sådana stunder, man måste faktiskt vara ledsen för att kunna glädjas av den glada i livet och man måste kunna ha tråkigt för att faktiskt veta vad som är roligt. Vill ni ha ett inlägg där jag delar med mig av mina bästa tips om hur man dämpar ångest?

Jag känner dock att jag har mått såhär för länge nu, men något säger mig att jag är påväg ut ur denna svacka och då kan jag äntligen uppskatta livet så som jag vill igen. Men nu när mitt psyke äntligen börjat sin resa mot toppen igen så säger mitt kropp ifrån och jag blir självklart sjuk, passande inför prov och lov, jippie...

Va så taggad på att laga mat idag då jag endast hade 2 lektioner, men så vart ej fallet då min ork och matlust är lika med noll när jag har ont i halsen och har humörsvängningar. Aja, tänker bara pina mig igenom denna "förkylning" för det är så iallafall jag blir frisk snabbast, har ni några tips på hur man blir frisk fort?

Gillar

Kommentarer