"Lyckades springa in i ett eluttag"

Hej på er!

Vaknade imorse och såg att det var snö ute, ville verkligen inte gå ut. Jag som trodde att det äntligen va vår. Men, men förhoppningsvis smälter snön bort igen.

Hade sovmorgon imorse och fick lite feeling, vilket ledde till att jag började fota lite. Tycker att bilderna blev ganska mysiga på något sätt.

Tycker inte alls att jag passar i glasögon men på bild utan mig är dem ju skapligt fina iallafall, har ett par från D.Arnesen. Va ute och skrollade lite på pinterest också för lite outfit inspo, rekommenderar verkligen att göra det när man fått slut på fantasi eller bara vill testa något nytt helt enkelt.

Dagens outfit bestod av en tröja ifrån Bershka och jeans ifrån lager 157

Idag var som sagt en vanlig dag, vilket betyder att jag var i skolan och sedan pluggade jag resten av dagen. En ganska rolig grej hände dock under en studietimme idag, lyckades nämligen gå/springa in i ett eluttag...lyckat va! Det är nämligen så att i det klassrummet jag befann mig i så hänger eluttagen ner ifrån taget och jag vänder mig om snabbt utan att tänka mig för och smäller till ett av dem rakt vid ögat, inte så värst skönt och har fått två små bulor. Blev ett gott skratt iallafall, ganska typiskt mig ;)

  • MY DAY

Gillar

Kommentarer