Life update - Varför har jag inte bloggat?

Som de flesta av er antagligen har märkt så har jag varit väldigt inaktiv ända sedan förra måndagen. Jag har inte lagt upp ett inlägg på säker 4-5 dagar nu, och jag är verkligen ledsen för att det blev som det blev. Jag har helt enkelt bara inte mtt bra, jag har varit extremt nere de senaste veckorna pga lite olika saker men jag ska i detta inlägg förklara för er.

Breakup

Den främsta anledningen är nog att jag och min kille har gjort slut. Vi var tillsammans i nästan 10 månader och det kom verkligen som en chock när han gjorde slut med mig. Men livet har sina motgångar och det är bara att ta sig förbi hindret. Jag kommer inte gå in på detaljer då jag känner att det är ganska respektlöst mot honom men även för att jag inte har lust att riva upp såret ännu en gång.

Min kost

Min kost är något jag alltid har fått kämpa med. Jag har alltid mycket mindre än vad jag borde. Detta är inget jag väljer, jag vill inte bli smalare, jag försöker inte vara "cool" genom att inte äta. Helt ärligt är att inte äta mat bland det töntigaste jag vet, iallafall så har jag bara inte kunnat få i mig maten. Jag har nästan fått spy reflexer ibland för att jag verkligen försöker få i mig mer mat än vad jag orkar. Vi snackar inte stora portioner som jag inte får i mig utan det är en portion som nästan inte ens täcker tallriken.

Aja jag är bara i en svacka just nu och det är bara att ta sig tillbaka till toppen igen på ett eller annat sätt!

  • MY DAY

Gillar

Kommentarer