Framgång i bänken

Har du någon övning du verkligen inte tycker om och göra? Den övningen är bänk för mig! Hatade, hatade bänk. Undvek denna basövning i såååå många år. Försökte köra den då och då men det blev typ en gång per halv år.

Tror det hade med och göra att jag inte ansåg mig ha bra teknik och att jag inte alls var stark i övningen...klart jag inte var stark, körde ju aldrig bänk 😝

Sedan ca 2 månader tillbaka har jag i alla fall börjat min resa inom bänk, det går sakta med säkert framåt. Bröst är ju en ganska tråkig muskelgrupp när det gäller progressionsmätning eftersom att det går mycket långsammare än t.ex. quadriceps och hamstrings. Tog mig ca 3 veckor att gå från 27,5kg x 5 reps till 30kg x 5 reps men IDAG tog jag mig dit, jippie!

05:00 och jag tar PB i bänk, klapp på axeln där!

Jag är riktigt stolt över mig själv att trotts hur tungt och helt ärligt tråkig resan hit har varit. Jag tog mig faktiskt i kragen och gjort det. Många tycker säkert att jag är löjlig nu, 30 kg är ju ingenting för många, men för mig är det mycket. Vi alla är olika och tack o lov för det ;D Så en friendly reminder, att du tar dig tiden att träna och kämpa för dina mål vad dem är, så det är en stor seger i sig. Hur tungt du än lyfter, hur snabbt du än springer eller hur flexibel du än är så gör du ett riktigt bra jobb för och nå dina mål! Bra jobbat, DU ÄR GRYM!

Passet

Bänkpress 5 x5

Lutande hantelpress 5 x 4

Maskin flyes 5 x 4 *

Dips 5 x 4

Triceps pushdown i kabel 5 x 5

French press med hantel 8 x 4

Axelpress med hantlar 5x 4

Framåtlyft med hantlar 5x4 *

Skivstångsdrag till militärpress 5x4


Ha en fantastisk Tisdag på er hurtikurrar <3

Gillar

Kommentarer