FÖRLÅT

Hej på er vänner. Förlåt för att det inte blivit något inlägg om min vardag på två dagar, men helt ärligt så har jag inte orkat och inte haft tiden som krävs, på grund av prov och pms. MEN nu är jag tillbaka...yey.

Vad har hänt nu då?

TISDAG

Jag låg i sängen nästan hela dagen så inget spännande alls, blev vegoschnitzel till lunch. Hann plugga lite inför svenska provet också. Det sista jag gjorde var att äta lite pizza till middag, samt tränade mage och rygg, bra kombo va?

ONSDAG

Igår var det skola efter en lång och behövlig långhelg. Jag tror ni vet vad jag gör i skolan vid det här lagt så, men på bilden så har jag kommit ganska långt på min bild nu! Lunchen igår var lite torr...finns det något värre en skolans fisk eller?

Jag var med älsklingen igår, så vi gjorde inte speciellt mycket. Sen drog han en sväng till V-ås, då en av hans vänner fått körkort precis, så då åkte jag och pappa till affären och handla lite, köpte glass b.la. Sen kom älsklingen tillbaka och sov här.

Torsdag   [Idag]

Idag har det inte hänt mycket. Jag har gått i skolan och sen har jag precis kommit hem och börjat skriva detta inlägg. Ska ha ett telefonmöte med statistiska centralbyrån vid 18:00 tiden. Sen är det inte mycket planerat, kanske blir träna lite armar men är lite osäker då jag tror jag sträckt min sida.

#sweden #sverige #fagersta #västmanland #personligt #fitness #fitnessblogger #högstadiet #skola #tonåring

Gillar

Kommentarer