En höstig löptur

Hej på er!

Idag har faktiskt varit en bra dag! Så glad över det. Började med ca 2 timmar matte imorse efter en halvtimmes information. Nu är det bara stressplugg inför provet på fredag, får panik asså.

Sen blev det hem och äta lite lunch, blev rester från gårdagens thaimat vilket var nudlar och tofu...min absoluta favorit! Efter lunchen var det dags för en idrottslektion, då vi hade skridskor så tog jag möjligheten att ta en löprunda p.g.a. att mina knän inte klarar av skridskoåkande.

Blev iallafall en skön löptur på ca 4 km, älskar hösten...fina färger, te-väder nästan hela tiden och snygga outfits.

En nackdel med hösten är väl att alla förbaskat fina löv är snorhala så att man slår halvt ihjäl sig vart man än springer. Blev klar med löpturen på ca 20 min och så snäll som min idrottslärare är fick jag sluta. Så jag passade på att cykla hem käka något litet och sedan dra till gymmet, jag var ju redan uppvärmd och allt så. Blev ett benpass idag och fy vad det redan känns asså. Har gått upp i vikter nu så att jag ska komma någonstans i utvecklingen.

Ända sedan jag kom hem från gymmet har jag bara pluggat en massa matte och kemi...som sagt är ganska stressad!

Har även lagt ut en ny bild på instagram som ni inte får glömma att gilla --> Instagram @elsagoransson_

Aja nu får det räcka för idag, nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sedan krypa till kojs<3 Hoppas ni haft en lika bra dag.

  • MY DAY

Gillar

Kommentarer